30-35k arası sistem toplama

Ne zaman yazdın bilmiyorum ben daha yeni geldim askerdeydim o zaman yazmışsan görememiş olmam normal 😊
geçen hafta olması lazım veya ondan önceki haftada olabilir ama canınız sağolsun zaten şuan durumumda yok gerçekten değecek bir sistem olursa taksitle almayı düşünüyorum

geçen hafta olması lazım veya ondan önceki haftada olabilir ama canınız sağolsun zaten şuan durumumda yok gerçekten değecek bir sistem olursa taksitle almayı düşünüyorum
Dediğim gibi ben yeni geldim doğrudur Dm den yazabilir misin rica etsem konu kirliliği olmasın ve arada kaynamasın yarın sana sakın kafa ile bakayım olur mu

Veya bu ekran kartı

AMA BENİM TAVSİYEM ANAKARTİ BUNU AL SSD DÜŞÜK OLACAK AMA ONU GUNCELLERSİN HER ŞEKİLDE ALTYAPI İYİ OLSUN MAKSAT ANAKARTİ ÇOK DAHA İYİ MODEL SEÇTİM

Hocam anakart daha düşüğü olmaz değil mi, yoksa mecbur bunu almak zorundayım. Onun dışında farklı önerebileceğin kasa var mı PSU ile ARGB li ışık bazen rahatsız edebiliyor kapatmak isterim. O fiyat bandında veya biraz üstüne varsa önerebilir misin?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Hocam anakart daha düşüğü olmaz değil mi, yoksa mecbur bunu almak zorundayım. Onun dışında farklı önerebileceğin kasa var mı PSU ile ARGB li ışık bazen rahatsız edebiliyor kapatmak isterim. O fiyat bandında veya biraz üstüne varsa önerebilir misin?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Anakart a620 önermem b650 serisi daha stabil daha serin daha upgrade açık olur kasa PSU ya bakarız bu bütçe de var mı diye

Kasa PSU kaliteli ondan yana da sıkıntı yok ama kontrol etmek istiyorum demiştin ona bakarım
Hocam karanlıkta film izlerken rahatsız ediyor RGB bu yüzden kontrol edilebilir olursa daha iyi olur. Hiç olmazsa en son çare bunu alırım artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kasa PSU kaliteli ondan yana da sıkıntı yok ama kontrol etmek istiyorum demiştin ona bakarım
3000-3500₺ bandı fiyata çıkabilirim umuyorum önerin olursa etiketlersen sevinirim hocam. Sağ olasın.

Son düzenleme:
Hocam karanlıkta film izlerken rahatsız ediyor RGB bu yüzden kontrol edilebilir olursa daha iyi olur. Hiç olmazsa en son çare bunu alırım artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

3000-3500₺ bandı fiyata çıkabilirim umuyorum önerin olursa etiketlersen sevinirim hocam. Sağ olasın.
tabii ki bakicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,735
Üyeler
192,784
Son üye
cRaig
Geri