30-35k arası sistem toplama

Evet o anakarttan bahsediyorum fiyatı fırlamaya başlamış indirim bulabilirsem bulduğum yerden alıcam
Ben kendi anakartımı 6.8k seviyesinde almıştım şuan 9k fiyatlar uçuyor umarım bulabilirsin uyguna.

bana da 45kya lazım var mı önerisi olan nvidialı ddr5

kanka sende baya kazik fiyata toplamisin kampanyali 7900xt sistemler cikiyor 45k ya
Kanka 45 kya benimkiyle aynı sistem toplanmıyor şuan ramde ankartta aynı seviye olmadığı gibi sıvı soğutma da yoktur bahsettiğin kampayalı sistemlerde.
AMD 7500F - MSI PRO B650m-A wifi- Corsair vengeance cl36 5600mhz 2x16 gb - 7800XT Sapphire Nitro - Corsair h100i elite sıvı soğutma- Corsair Aiflow 4000D RGB- corsair rme 850e psu- corsair mp 600 pro m2 ssd 1tb

Kanka 45 kya benimkiyle aynı sistem toplanmıyor şuan ramde ankartta aynı seviye olmadığı gibi sıvı soğutma da yoktur bahsettiğin kampayalı sistemlerde.
AMD 7500F - MSI PRO B650m-A wifi- Corsair vengeance cl36 5600mhz 2x16 gb - 7800XT Sapphire Nitro - Corsair h100i elite sıvı soğutma- Corsair Aiflow 4000D RGB- corsair rme 850e psu- corsair mp 600 pro m2 ssd 1tb
bunu dusunecegini tahmin etmistim, id coolingin sivi sogutmasi ve nitro+ kart vardi, bu isler hafife alinmaz saglam takip etmek lazim yillarca kullaniyorsun sonucta

bunu dusunecegini tahmin etmistim, id coolingin sivi sogutmasi ve nitro+ kart vardi, bu isler hafife alinmaz saglam takip etmek lazim yillarca kullaniyorsun sonucta
Hocam ben şimdi termal macun da almam gerekiyor sanırım öneriniz var mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic MX-4 Y önerir misiniz?

Hocam termal macun önerisi var mı?

Son düzenleme:
Hocam ben şimdi termal macun da almam gerekiyor sanırım öneriniz var mı?

Arctic MX-4 Y önerir misiniz?

Hocam termal macun önerisi var mı?
Artic olabilir fiyat performans ürünü

Geri