32K bütçe Sistem önerisi (AMD)

Bakıcam bi kasa daha var kafama takılan çok arada kaldım onuda atayım bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutma yok bunda. Sıvı oğutmayı da eklersen fiyatı 34k oluyor. Her türlü benim attığım daha iyi ve daha ucuz

Ne gibi sorunlar ?
Hocam piyasaya çok hakim değilsiniz sanırım şimdi burda döküman gibi anlatmak istemiyorum sonra fanboy felan diyip sinirlerimi bozuyorlar. Kendiniz araştırın iki firmanın pazardaki gücünü.

AMD düşük bütçeli arkadaşlara öneriyoruz fiyat performans olarak iyi bir firma fakat sizin bütçe 30K yüksek bütçeli sistemde herzaman NVIDIA tercih edilmeli. Oyun teknolojileri video yayın tarafında arayı çok fazla açtı şu anda.

Hocam piyasaya çok hakim değilsiniz sanırım şimdi burda döküman gibi anlatmak istemiyorum sonra fanboy felan diyip sinirlerimi bozuyorlar. Kendiniz araştırın iki firmanın pazardaki gücünü.

AMD düşük bütçeli arkadaşlara öneriyoruz fiyat performans olarak iyi bir firma fakat sizin bütçe 30K yüksek bütçeli sistemde herzaman NVIDIA tercih edilmeli. Oyun teknolojileri video yayın tarafında arayı çok fazla açtı şu anda.
Şöyle söyleyeyim öncelikle piyasaya o kadar hakim değilim evet ama ufak bi araştırma yaptım. Gördüğüm sonuçlardan dolayı amd tercih ediyorum yoksa hep NVIDIA kullandım gayette memnun kalmıştım ama baktığımda 4060Ti 7700xt nin altında kalıyor fps olarak söylüyorum bunu. Ama 7700xt kullanmadım sen kullandıysan varsa bi sıkıntısı söyle bilgileneyim kankam.

Geri