ASUS XG258Q vs BENQ XL2546k

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar;
Forumda Çok yeniyim fakat sıkı bir YouTube takipcisiyim belki benzer konular olabilir fakat bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım kullanan arkadaşlar yanıtlar ise sevinirim

Cs2 ve Valorant ağırlıklı kullanılacak.
Ayrıca neden alınmaz ?

Cs2 ve Valorant ağırlıklı kullanılacak.
Ayrıca neden alınmaz ?
240Hz istiyorsanız ASUS VG259QM modelini alabilirsiniz kendimde kullanıyorum memnunum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

240Hz istiyorsanız ASUS VG259QM modelini alabilirsiniz kendimde kullanıyorum memnunum.
15K'ya 240Hz almak yerine 360hz alınabilir ayrıca gerek yok o kadar vermeye

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15K'ya 240Hz almak yerine 360hz alınabilir ayrıca gerek yok o kadar vermeye
Model tavsiye eder misiniz ?

Model tavsiye eder misiniz ?
240Hz istiyorsan benim önerim ASUS VG259QM. 360Hz istiyorsan Alienware AW2523HF. (360hz önerdiğim monitörü itopyadan almanı öneririm orada daha uygun olabiliyor.)

benqi esporcular kullanıyor ama baya pahalıymış

Arkadaş profesyonel olarak fps oyunları, rekabetçi oyunları oynadığından Tn panel bakmış ve doğru seçim bana göre. Uygun fiyat düşünürsem VG258QM modeline bakabilirsin.

Arkadaş profesyonel olarak fps oyunları, rekabetçi oyunları oynadığından Tn panel bakmış
mağaradan kalma bir düşünce bu, artık ips monitörler tn monitörler kadar hızlı ve tüm bunların üstüne daha iyi renk gamutu, maksimum parlaklık ve kontrast sunuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,543
Üyeler
192,746
Son üye
SomeI
Geri