Overwrite moda alıp -(eksi) 0.075 V undervolt yap yeter. Saat hızlarıyla oynama.
1.1V 4200'de 73°C yi geçmiyor, tek isteğim şu 2-3 gün 4400-4500'de 70-75leri geçmemek, kule tipi soğutucu gelince rahat olacakYardımcı olurum![]()
PBO mu manuel mi?1.1V 4200'de 73°C yi geçmiyor, tek isteğim şu 2-3 gün 4400-4500'de 70-75leri geçmemek, kule tipi soğutucu gelince rahat olacak
Ai tweaker dan Ratio ve vddcr cpu v override üzerinden yapıyorumPBO mu manuel mi?
PBO ile daha serin çalışır.Ai tweaker dan Ratio ve vddcr cpu v override üzerinden yapıyorum
PBO ile daha serin çalışır.
Neden bu kadar takıntılısın 75 üstünü geçsen ne olacak bu kanıya ya da sonuca nerden vardın saçma bir düşünceye sahipsin 90 üstü görmediğin sürece istediğin gibi kullanabilirsin.1.1V 4200'de 73°C yi geçmiyor, tek isteğim şu 2-3 gün 4400-4500'de 70-75leri geçmemek, kule tipi soğutucu gelince rahat olacak
İşlemci 88 dereceyi gördü dün gece default haldeNeden bu kadar takıntılısın 75 üstünü geçsen ne olacak bu kanıya ya da sonuca nerden vardın saçma bir düşünceye sahipsin 90 üstü görmediğin sürece istediğin gibi kullanabilirsin.
İşlemci 88 dereceyi gördü dün gece default haldeboşuna yardım istemiyorum
Buraya 3 yıllık işlemcimin hikayesini yazamıcam, yardım edeceksen et etmeyeceksen lütfen stresini atacak başka bir hobi bulBu bir sorun teşkil etmiyor zaten soğutucu alacaksın al normal değerlere kullan takıntılı olmana gerek yok.
Overwrite moda alıp -(eksi) 0.075 V undervolt yap yeter. Saat hızlarıyla oynama.