Eskiler iyidir yeni şarkıların hepsi birbirine benziyorYeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Eskiler kadar olmasada yeniler arasında motive semicenk ati242Yeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
yenilerden reckol ya sound olarak iyi kişilik olarakta kamerada olduğundan daha farklı biri o yüzden severim kendisiniYeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Grup olarak;Yeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Ava MaxYeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Alone çok güzel.Ava Max
En beğendiğim iki sarkisi;
Semicenk iyi de çok ergenceYeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Motive, Ati 242, Lil MurdaYeni nesilden kastım 2019-2020 sonrası. Şahsen ben LVBEL C5, Çakal, Uzi gibi sanatçıları ve şarkılarını sevmiyorum. Pek Türkçe şarkı dinlemem ama Semicenk favorim. Banyoda canlı konser vermesi zevkli![]()
Bunlar yeni nesil mi ya ?Grup olarak;
• Maneskin
• Rauf & Faik
• Ayo & Teo
(Dinlediğim çok grup var ama yeni nesil sadece Maneskin, Ayo & Teo ve Rauf & Faik)
Kişi olarak;
• Indila
• Güneş
• Sefo
• Pirsultan Ak (Kendisi okulumuzun müzik öğretmenidir
• Oner Karacuha Quartet (Kendisi eski bateri hocamdır
• Billie Eilish
• Yael Naim
• Rosa Linn
• Alec Benjamin
• LISA
• Justin Wellington
• Justin Bieber
• The Kid LAROI
• KATANA
• Jung Jaeil
(Dinlediğim bir sürü kişi var ama yeni nesiller bunlar)