Ne biliyim valla dedem uzun boylu babam orta boylarda daha uzama ihtimalim var mı merak ediyorum açıkçasıBen 18 yaşındayken 193'tüm şuanda 23 yaşındayım ve boyum 195. Boy meselesini aileden gelen bir şey olarak düşünüyorum. Ama basket oynamak falan 3 4 cm uzatabilir.
Şuan 18 yaşındaysan uzama şansın var genelde erkekler 22 23 yaşına kadar uzayabiliyorNe biliyim valla dedem uzun boylu babam orta boylarda daha uzama ihtimalim var mı merak ediyorum açıkçası
Bu saatten sonra zor gibi ama yine de ümit kesilmez. 20 ye kadar boy uzuyor diye duymuştumBoyum 1.75 ve bana kısa geliyor. En azından 1.78-1.80 gibi bir boyum olsun isterdim. Sizin 18 yaşında boyunuz kaçtı? Ve uzaması için bir şey yaptınız mı merak ettim. Yani bu mümkün mü?
Babam 177 dedem 183
18 im boyum 1.73, 1.78 civarına uzamak isterim.Boyum 1.75 ve bana kısa geliyor. En azından 1.78-1.80 gibi bir boyum olsun isterdim. Sizin 18 yaşında boyunuz kaçtı? Ve uzaması için bir şey yaptınız mı merak ettim. Yani bu mümkün mü?
Babam 177 dedem 183
Uzun boylu olmak çok matrak bir şey değil takma o kadar kafana önce sağlık.Oha sende daha uzayacak yer kalmamış tabi uzamazsın xD
Evet benimde istediğim boy gayet ideal18 im boyum 1.73, 1.78 civarına uzamak isterim.
Yok çok takıntı yapmıyorum ama uzamamın bir yolu var mı merak ediyorumUzun boylu olmak çok matrak bir şey değil takma o kadar kafana önce sağlık.
Babam 1.85 20 yaşına kadar babanı gecersin bence. Dedikleri dogruysaOha sende daha uzayacak yer kalmamış tabi uzamazsın xD