Ps3 kolu bluetooth ile pc ye nasil baglanir?

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,418
Arkadaslar elimde ps3 kolu ve ub500 bluetooth aparati var.
Her videoyu denedim ama yapamadim, nasil baglayabilirim?

Nasil yapacagim hocam
Ds4 programini indirin hocam ardindan icerisinden gerekli driver'lari indirmenizi isteyecektir. Indirin ve kolu pc'ye baglayin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'dan da bakabilirsiniz programin nasil kullanilacagini

Ds4 programini indirin hocam ardindan icerisinden gerekli driver'lari indirmenizi isteyecektir. Indirin ve kolu pc'ye baglayin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Youtube'dan da bakabilirsiniz programin nasil kullanilacagini
Yapamadim hocam, bluetooth ile 2-3 kere baglamayi denedim en sonunda ds3 eslesti pc ile ama oyunlarda falan kullanamiyorum nasil yapacagim

DS4 programında 3 kolu kullanamazsınız. touchbar vs vs vahiy inmeyecek şakamısınız?
1697571575146.png
%80 olumlu cevap verir bu adımlar.

DS4 programında 3 kolu kullanamazsınız. touchbar vs vs vahiy inmeyecek şakamısınız?
Alıntıyı görüntüle %80 olumlu cevap verir bu adımlar.
deneyeceğim hocsm eve geçince

Alıntıyı görüntüle %80 olumlu cevap verir bu adımlar.
hocam herşeyi yaptım ama şurada benim bluetooth dongleımı görmüyor. Ne yapmalıyım?
1697740804063.png

çakma dualshock 3üde orijinal dualshock 3üde denedim bi türlü beceremedim bağlamayı. 300 liraya çakma xbox 360 kolu almak en mantıklısı valla

çakma dualshock 3üde orijinal dualshock 3üde denedim bi türlü beceremedim bağlamayı. 300 liraya çakma xbox 360 kolu almak en mantıklısı valla
Hocam elimde orijinal ds3 var, bir türlü yapamadım ya

Geri