ds4 windows ile baglarsin o sekilde algilar koluArkadaslar elimde ps3 kolu ve ub500 bluetooth aparati var.
Her videoyu denedim ama yapamadim, nasil baglayabilirim?
Ds4 programini indirin hocam ardindan icerisinden gerekli driver'lari indirmenizi isteyecektir. Indirin ve kolu pc'ye baglayinNasil yapacagim hocam
Yapamadim hocam, bluetooth ile 2-3 kere baglamayi denedim en sonunda ds3 eslesti pc ile ama oyunlarda falan kullanamiyorum nasil yapacagimDs4 programini indirin hocam ardindan icerisinden gerekli driver'lari indirmenizi isteyecektir. Indirin ve kolu pc'ye baglayin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Youtube'dan da bakabilirsiniz programin nasil kullanilacagini
arkadaşın dediği gibi driver eksikliğinden olabilir kurduktan sonra tekrar dene istiyorsanYapamadim hocam, bluetooth ile 2-3 kere baglamayi denedim en sonunda ds3 eslesti pc ile ama oyunlarda falan kullanamiyorum nasil yapacagim
deneyeceğim hocsm eve geçinceDS4 programında 3 kolu kullanamazsınız. touchbar vs vs vahiy inmeyecek şakamısınız?
Alıntıyı görüntüle %80 olumlu cevap verir bu adımlar.PS3 Controller'ını Bilgisayarınızda Nasıl Kullanırsınınız?
Günümüzde bilgisayarlar için özel kol almak oldukça pahalı olabilecek bir çözüm. Eğer sizde de eskilerden kalma bir DS3 varsa, bunu kolaylıkla bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.www.webtekno.com
hocam herşeyi yaptım ama şurada benim bluetooth dongleımı görmüyor. Ne yapmalıyım?DS4 programında 3 kolu kullanamazsınız. touchbar vs vs vahiy inmeyecek şakamısınız?
Alıntıyı görüntüle %80 olumlu cevap verir bu adımlar.PS3 Controller'ını Bilgisayarınızda Nasıl Kullanırsınınız?
Günümüzde bilgisayarlar için özel kol almak oldukça pahalı olabilecek bir çözüm. Eğer sizde de eskilerden kalma bir DS3 varsa, bunu kolaylıkla bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.www.webtekno.com
Hocam elimde orijinal ds3 var, bir türlü yapamadım yaçakma dualshock 3üde orijinal dualshock 3üde denedim bi türlü beceremedim bağlamayı. 300 liraya çakma xbox 360 kolu almak en mantıklısı valla