Boyum Ne Kadar Daha Uzar?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yaş 18 Boy:1.70 Daha da uzamam Genlerimiz Kısa Herhalde En azından 1.75 Görmek isterdim.

Ayn ben boy attım 13 yaşındayım 176 boyum var (sınıfta en uzun benim)
Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım

13 yaşındayım 1.72 yim

Ah bu babalar babam kısa değil inşallah bende öyle olmam

Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Ben liseye başladığım zamanlarda 160 civarındaydım liseden mezun olurken 83 20 yaşımda 86 olmıştum son 10 yıldır da ölçtürmedim tekrar. Ama benimki basketbol düzenli antreman ve beslenme ile alakalı. Taze hindistan cevizi rendesi ve muz tavsiye ederim eğer spor yapıyorsan işe yarar.

Ben liseye başladığım zamanlarda 160 civarındaydım liseden mezun olurken 83 20 yaşımda 86 olmıştum son 10 yıldır da ölçtürmedim tekrar. Ama benimki basketbol düzenli antreman ve beslenme ile alakalı. Taze hindistan cevizi rendesi ve muz tavsiye ederim eğer spor yapıyorsan işe yarar.
Hocam basketbol 2 3 cm omurgayi duzlestirir
Beslenme istedigin kadar yap 1 2 cm
Genetik cok onemli

Ben daha 1.70 olamadım 1.68 civarı takılıyorum yaşım 17

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,863
Üyeler
192,821
Son üye
Reux