Arsek
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 946
yaş ?Güncelleme 2 ay geçti boyum 180 den 184 oldu
yaş ?Güncelleme 2 ay geçti boyum 180 den 184 oldu
16yaş ?
Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Ben liseye başladığım zamanlarda 160 civarındaydım liseden mezun olurken 83 20 yaşımda 86 olmıştum son 10 yıldır da ölçtürmedim tekrar. Ama benimki basketbol düzenli antreman ve beslenme ile alakalı. Taze hindistan cevizi rendesi ve muz tavsiye ederim eğer spor yapıyorsan işe yarar.Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Hocam basketbol 2 3 cm omurgayi duzlestirirBen liseye başladığım zamanlarda 160 civarındaydım liseden mezun olurken 83 20 yaşımda 86 olmıştum son 10 yıldır da ölçtürmedim tekrar. Ama benimki basketbol düzenli antreman ve beslenme ile alakalı. Taze hindistan cevizi rendesi ve muz tavsiye ederim eğer spor yapıyorsan işe yarar.
bu konu niye durmadan hortluyorArkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
her ay ortaya çıkıyor gelenek mi oldu lan bu konubu konu niye durmadan hortluyor
Ben daha 1.70 olamadım 1.68 civarı takılıyorum yaşım 17Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
ben 15 yaşındayım 13 te 165 tim şu an 188im uzarsın abiArkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım