alibarangoktas
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Ben 14 yaşındayım 1.80 boyundayım. Daha ne kadar uzarım sizce 
büyüme hormonu salgınacakken uyumak önemli ondan sonra uyumak sadece dinlenmek oluyorArkadaşlar ben gece gec yatıyorum bu sorun çıkarır mı ama 9-10 saat yatıyorum sonra
değiliz be hocam napalımUykunuza,yediklerinize,aktivitenize dikkat etmeye çalışın. Birde genetik olarak şanslıysanız uzarsınız.
11de yatmak en iyisi sabah erken kalk oyna ama 11 3 arası önemliArkadaşlar ben gece gec yatıyorum bu sorun çıkarır mı ama 9-10 saat yatıyorum sonra
kaynak?büyüme hormonu salgınacakken uyumak önemli ondan sonra uyumak sadece dinlenmek oluyor
20 ye kadar uzarsın 20 den sonra ekstra bir şey yapmazsan zor ben 20 ye geldiğimde 1.92 idim 28 olucam hala 1.92Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Ama önemli olan genetik bence diğer mevzular bana boş geliyo benim baba tarafının erkekleri full 1.80+ mesela20 ye kadar uzarsın 20 den sonra ekstra bir şey yapmazsan zor ben 20 ye geldiğimde 1.92 idim 28 olucam hala 1.92
Mesela bu arkadaşınki kadar absürt bir durum hiç duymadım17 yaşıma girdiğimde 160 dım çıktığımda 183 düm şuan 185 im
Kanka absürt durum değil ben hala uzuyorum 186 oldumİstisnalar çok fazla kafanızı karıştırmasın, sizinle ilgili söylemiyorum ama 17 yaşından sonra mucize olamaz
Mesela bu arkadaşınki kadar absürt bir durum hiç duymadım
Yaş 19Kanka absürt durum değil ben hala uzuyorum 186 oldum![]()
durmuştur uzaman zaten boy kaç21 yaşındayım 2-3 yıldır fln uzamıyom
1.79-1.80durmuştur uzaman zaten boy kaç
yarım cm bile uzamazsın boyun güzelde1.79-1.80
yarım cm uzasam iyi olacak aslında 1.79 da kaldım düz 1.80 diyomyarım cm bile uzamazsın boyun güzelde