Fabrika ayarlarında denedin mi var mıydı internet? Yoksa sen ayarlama yapınca mı bozuldu? En basitinden sağlayıcının sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni modem ara yüzüne yazıp yazmadığını kontrol et.Yeni modeme geçtim tüm ayarları yaptım tekrardan kurdum fakat bir türlü internet bağlantısı yok.Acil yetiştirmem gereken projelerim var hiçbir şey yapamıyorum şuan.Lütfen yardım edin.
Yazdım onları tekrar tekrar yine olmadı.Videolar izledim aynı ayarları yaptım fakat bir türlü internet gelmiyor.Fabrika ayarlarında denedin mi var mıydı internet? Yoksa sen ayarlama yapınca mı bozuldu? En basitinden sağlayıcının sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni modem ara yüzüne yazıp yazmadığını kontrol et.
Daha farklı ne olabilir sizce? Türknet modemi kendisinden almadığım için bu konuda yardımcı olmuyor.Fabrika ayarlarında denedin mi var mıydı internet? Yoksa sen ayarlama yapınca mı bozuldu? En basitinden sağlayıcının sana verdiği kullanıcı adı ve şifreni modem ara yüzüne yazıp yazmadığını kontrol et.
Modem markası nedir?Yazdım onları tekrar tekrar yine olmadı.Videolar izledim aynı ayarları yaptım fakat bir türlü internet gelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Daha farklı ne olabilir sizce? Türknet modemi kendisinden almadığım için bu konuda yardımcı olmuyor.
Zyxel WMG3625Modem markası nedir?
Garanti olsun diye Türknetin sattığı modemi aldım direkt ama kendilerden almadım vatan bilgisayardan aldım acil olduğu içinZyxel WMG3625
Fabrika ayarlarına çevirip bu videodaki gibi yapmayı dener misiniz? Ne olur olmaz emin bile olsanız kablolarınızı yine kontrol ediniz.Zyxel WMG3625
Garanti olsun diye Türknetin sattığı modemi aldım direkt ama kendilerden almadım vatan bilgisayardan aldım acil olduğu için
Denedim aynısını yaptım bu videoyu izleyerek ama yinede olmuyor şimdi tekrar deneyeceğim amaFabrika ayarlarına çevirip bu videodaki gibi yapmayı dener misiniz? Ne olur olmaz emin bile olsanız kablolarınızı yine kontrol ediniz.
Büyük ihtimal bir yerde çok küçük bir hata yapıyorsunuz ve bu yüzden problem çıkıyor. Her şeyden emin bile olsanız tekrar tekrar kontrol ederek adımları uygulayınız.Denedim aynısını yaptım bu videoyu izleyerek ama yinede olmuyor şimdi tekrar deneyeceğim ama
Tekrar tekrar yaptım ve yine yaptım yine olmadı modemin kendi kablolarını taktım belki eski kablo uyumlu değildir diye oda olmadıBüyük ihtimal bir yerde çok küçük bir hata yapıyorsunuz ve bu yüzden problem çıkıyor. Her şeyden emin bile olsanız tekrar tekrar kontrol ederek adımları uygulayınız.
onlardan almana gerek yok bana paşa paşa yardım ettiler kullanıcı hesabını açman lazım modem ara yüzünde sana verdikleri etmeme durumu olamaz beni kaç kez aradılar en son MH yardımcı oldu çözdüm aynısı bende de vardı yeni bağlatmıştımYazdım onları tekrar tekrar yine olmadı.Videolar izledim aynı ayarları yaptım fakat bir türlü internet gelmiyor.
Daha farklı ne olabilir sizce? Türknet modemi kendisinden almadığım için bu konuda yardımcı olmuyor.
bana modemi bizden almadığınız için yardımcı olamıyoruz dediler ve zyxel i arayın diyoronlardan almana gerek yok bana paşa paşa yardım ettiler kullanıcı hesabını açman lazım modem ara yüzünde sana verdikleri etmeme durumu olamaz beni kaç kez aradılar en son MH yardımcı oldu çözdüm aynısı bende de vardı yeni bağlatmıştım
Sorunu nasıl çözdünüz?onlardan almana gerek yok bana paşa paşa yardım ettiler kullanıcı hesabını açman lazım modem ara yüzünde sana verdikleri etmeme durumu olamaz beni kaç kez aradılar en son MH yardımcı oldu çözdüm aynısı bende de vardı yeni bağlatmıştım
Kullanıcı adı şifre girin bekleyin gelirbana modemi bizden almadığınız için yardımcı olamıyoruz dediler ve zyxel i arayın diyor
Sorunu nasıl çözdünüz?
Turknet yardımcı oldu bana Zyxel benimde modemim ve onlardan almadım bir kaç ayarı da var o yüzden olmuyor şifre ve verdikleri id yi girincebana modemi bizden almadığınız için yardımcı olamıyoruz dediler ve zyxel i arayın diyor
Sorunu nasıl çözdünüz?