Milli Savunma Bakanlığından "Sefer Görev Emri Tebliği" belgesi evime geldi

Tokuchi77

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
337
Merhaba,

Gelen kağıtta, sefer görev emriniz tebliğ edilecektir. En yakın askerlik şubesine gidiniz diyor. Yoksa yasal işlem yapılacaktır diyor.

Bu nedir? Askerliğim 2023 mayıs ayında yani 5 ay önce bitti.

Askere mi çağırılıyorum zorla ne oluyor?

Tecilin bittiyse kaçak durumuna düşmüşsündür.

Sefer görev emri tebliği, yalnızca personellere değil, askerliğini yapmış erlere de çıkabilmektedir. şöyle bir bilgi buldum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sefer görev emri tebliği, yalnızca personellere değil, askerliğini yapmış erlere de çıkabilmektedir. şöyle bir bilgi buldum.
yarın hemen bilgi almaya git,olağanüstü durumlarda gidiyormuş sanırım. (OHAL gibi)

Merhaba,

Gelen kağıtta, sefer görev emriniz tebliğ edilecektir. En yakın askerlik şubesine gidiniz diyor. Yoksa yasal işlem yapılacaktır diyor.

Dostum kağıdın resmini atabilir misin. Şu an için seferberlik emri çıkmış değil.

Merhaba,

İnternette seferberlik ve savaş halinde bu belge gelebilir diyor. En iyisi şubeye gidip görüşmeniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

sefere çıkıyorsun yeniçeri

sefere çıkıyorsun yeniçeri
Devlet Bahçeli'nin 24 saati ile ilgili değildir değil mi? X'te millet dün işte Devlet Bahçeli'nin ağzından devletin kendisi konuştu aslında vs diyordu.
Acaba harbi harbi savaş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,824
Üyeler
184,056
Son üye
FreegMaan
Geri