Neler Yeni

Milli Savunma Bakanlığından "Sefer Görev Emri Tebliği" belgesi evime geldi

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Devlet Bahçeli'nin 24 saati ile ilgili değildir değil mi? X'te millet dün işte Devlet Bahçeli'nin ağzından devletin kendisi konuştu aslında vs diyordu.
Acaba harbi harbi savaş?
sence kanka devlet bahçelinin sözüyle tr filistine asker çıkarttır mı ? bahçeli kim la caksfkakf allahın bunamışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiye yine arabulucuk yapmaya çalışacak

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
sence kanka devlet bahçelinin sözüyle tr filistine asker çıkarttır mı ? bahçeli kim la caksfkakf allahın bunamışı
Mesaj otomatik birleştirildi:

türkiye yine arabulucuk yapmaya çalışacak
Devlet Bahçeli işte ya basit bir adam değilse? Ülkenin yönetimini sen ben bilemeyiz. Benim konuştuğum da boş olur onun konuştuğu da senin konuştuğun da.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Devlet Bahçeli işte ya basit bir adam değilse? Ülkenin yönetimini sen ben bilemeyiz. Benim konuştuğum da boş olur onun konuştuğu da senin konuştuğun da.
Devlet , devlet bahçelinin sözüne kalmış olsaydı şu an amerikayayla rusyayla fransayla savaşmış olurduk

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Devlet , devlet bahçelinin sözüne kalmış olsaydı şu an amerikayayla rusyayla fransayla savaşmış olurduk
Okuduğunu anlamıyor musun kardeşim? Diyorum ki Devlet Bahçeli sadece bir siyasi değilse bir sözcü ise?

Talha_

80+

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,647
İsim
Lokman Doğan
Okuduğunu anlamıyor musun kardeşim? Diyorum ki Devlet Bahçeli sadece bir siyasi değilse bir sözcü ise?
ben anlıyorum da sen anlamıyor musun peki? D.bahçelinin önceden de böyle söylemleri oldu amerikaya rusyaya yunanistana bu adam sözcüyse vay halimize hep blöf yapıyormuşuz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ben anlıyorum da sen anlamıyor musun peki? D.bahçelinin önceden de böyle söylemleri oldu amerikaya rusyaya yunanistana bu adam sözcüyse vay halimize hep blöf yapıyormuşuz
Onu bilmiyorum. Haberleri 1 gündür takip ediyorum. Önceki söylemlerinden haberim yok.

Tokuchi77

80+ Bronze
Arkadaşlar kağıdın resmini yarın atarım. Öğleden sonra olur. Eve yeni geldim annem uyumuş. Kağıdı ona vermiştim bulamadım.

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
ibrahim demir
Amerika ve Kraliyet donanmaları orda neyin kavasını yaşıyorsunuz nereye girecek

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,449
İsim
Oğuz
Bilmeyenler için açıklayayım ''Sefer Görev Emri Tebliği'' denilen şey, askerliğini bitirmiş olan kişilere devlette asker ihtiyacı doğduğu zaman tekrardan çağırılmasıdır. Farklı farklı görevler için çağırılırsınız. Bazılarını savaşmak için bile çağırırlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Oğuzhan Demir
Bilmeyenler için açıklayayım ''Sefer Görev Emri Tebliği'' denilen şey, askerliğini bitirmiş olan kişilere devlette asker ihtiyacı doğduğu zaman tekrardan çağırılmasıdır. Farklı farklı görevler için çağırılırsınız. Bazılarını savaşmak için bile çağırırlar.
Aşırı mantıksız hocam, savaşta değiliz seferber değiliz. Bu işte bi durum var ama hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,536
Üyeler
160,857
Son üye
erdemizm