Milli Savunma Bakanlığından "Sefer Görev Emri Tebliği" belgesi evime geldi

Devlet Bahçeli'nin 24 saati ile ilgili değildir değil mi? X'te millet dün işte Devlet Bahçeli'nin ağzından devletin kendisi konuştu aslında vs diyordu.
Acaba harbi harbi savaş?
sence kanka devlet bahçelinin sözüyle tr filistine asker çıkarttır mı ? bahçeli kim la caksfkakf allahın bunamışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiye yine arabulucuk yapmaya çalışacak

sence kanka devlet bahçelinin sözüyle tr filistine asker çıkarttır mı ? bahçeli kim la caksfkakf allahın bunamışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türkiye yine arabulucuk yapmaya çalışacak
Devlet Bahçeli işte ya basit bir adam değilse? Ülkenin yönetimini sen ben bilemeyiz. Benim konuştuğum da boş olur onun konuştuğu da senin konuştuğun da.

Devlet Bahçeli işte ya basit bir adam değilse? Ülkenin yönetimini sen ben bilemeyiz. Benim konuştuğum da boş olur onun konuştuğu da senin konuştuğun da.
Devlet , devlet bahçelinin sözüne kalmış olsaydı şu an amerikayayla rusyayla fransayla savaşmış olurduk

Devlet , devlet bahçelinin sözüne kalmış olsaydı şu an amerikayayla rusyayla fransayla savaşmış olurduk
Okuduğunu anlamıyor musun kardeşim? Diyorum ki Devlet Bahçeli sadece bir siyasi değilse bir sözcü ise?

Okuduğunu anlamıyor musun kardeşim? Diyorum ki Devlet Bahçeli sadece bir siyasi değilse bir sözcü ise?
ben anlıyorum da sen anlamıyor musun peki? D.bahçelinin önceden de böyle söylemleri oldu amerikaya rusyaya yunanistana bu adam sözcüyse vay halimize hep blöf yapıyormuşuz

ben anlıyorum da sen anlamıyor musun peki? D.bahçelinin önceden de böyle söylemleri oldu amerikaya rusyaya yunanistana bu adam sözcüyse vay halimize hep blöf yapıyormuşuz
Onu bilmiyorum. Haberleri 1 gündür takip ediyorum. Önceki söylemlerinden haberim yok.

Arkadaşlar kağıdın resmini yarın atarım. Öğleden sonra olur. Eve yeni geldim annem uyumuş. Kağıdı ona vermiştim bulamadım.

Eniştemin oğluna da çıkmıştı. Ne oldu bilmiyorum.

Bilmeyenler için açıklayayım ''Sefer Görev Emri Tebliği'' denilen şey, askerliğini bitirmiş olan kişilere devlette asker ihtiyacı doğduğu zaman tekrardan çağırılmasıdır. Farklı farklı görevler için çağırılırsınız. Bazılarını savaşmak için bile çağırırlar.

Bilmeyenler için açıklayayım ''Sefer Görev Emri Tebliği'' denilen şey, askerliğini bitirmiş olan kişilere devlette asker ihtiyacı doğduğu zaman tekrardan çağırılmasıdır. Farklı farklı görevler için çağırılırsınız. Bazılarını savaşmak için bile çağırırlar.
Aşırı mantıksız hocam, savaşta değiliz seferber değiliz. Bu işte bi durum var ama hayırlısı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,163
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri