Bende merak ediyorum ona göre alacağım bilen varsa aydınlatsın lütfenKapıda ödemelerde ödemeyi yapmadan önce paketin içini kontrol edebiliyor muyuz? Kutudan salatalık çıkmasın sonra.
KDV dahilmi baktınızmı genel toplama2 şarj aleti+kulaklık aldım kapıda ödemeli 379 lira beleş ötesi
Tamam kral çok şey yapmayız eyvallahKurdan kaynakli yanlış fiyatlar girilmiş deniyor öbur forumlarda, bildiğin site sömürülmüş iptal olur kesin. Çok şey yapmayın tamam mı
THH olmaz bence, baya kayıp var çünkübüyük ihtimal iptal olacak ama, sipariş sayfasında siparişin onaylandı olarak gözükmekte. hakem heyeti ile şansımız olur mu sizce arkadaşlar?
THH başvurmaya gerek yok. Konuda da belirttim zaten bir yanlışlık olabilir diye. İptal gelirse zorlamanın alemi yok.büyük ihtimal iptal olacak ama, sipariş sayfasında siparişin onaylandı olarak gözükmekte. hakem heyeti ile şansımız olur mu sizce arkadaşlar?
Hayırlısı olsun o zaman, güzel bir heyecandıTHH başvurmaya gerek yok. Konuda da belirttim zaten bir yanlışlık olabilir diye. İptal gelirse zorlamanın alemi yok.