❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Ben önceden normal fiyattan 3 kılıf aldım yok aldıklarınız on sipariş dediler 1 aya yakın bekleyin dediler sonra iptal ettiler , ürünleri kaliteli fakat stok satış işleri sıkıntı öyle bir şey olabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ülkeden çekilmezler , ürünler de gelmez

Ben önceden normal fiyattan 3 kılıf aldım yok aldıklarınız on sipariş dediler 1 aya yakın bekleyin dediler sonra iptal ettiler , ürünleri kaliteli fakat stok satış işleri sıkıntı öyle bir şey olabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence ülkeden çekilmezler , ürünler de gelmez
İyiki kapıda ödemeyle almışım o zaman

Ürünlerin fiyatları normalde dönmüş. Yüksek ihtimalle siparişler iptal edilir. THH yolu gözüktü.

Neyse iptal ederse thh başvururum elime yapışmaz böyle şeyler, öyle belesten reklam kasıp hit kasarak insanları yanıltmak yok. Halen sipariş onayla da bekliyor

Sipariş durumu onaylandı yazıyor bende gönderecekler sanırım :D

benim sipariş onaylanmış. onaylandığına gmre %99 gelir. gelmezsede thh ile bir güzel uğraşırım. yok öyle bedavaya reklam yapmak

Screenshot_2023-10-24-17-55-10-530_com.android.chrome.jpg

Normal fiyata dönmüş

Onay geldi kargo firması Aras kargo

Zaten anında onaylanıyordu. Ürünler bence gelmez yine dümenden reklam yaptılar. Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı bu tarz olaylar ne zaman el atılacak bu şahsiyetlere.

Zaten anında onaylanıyordu. Ürünler bence gelmez yine dümenden reklam yaptılar. Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı bu tarz olaylar ne zaman el atılacak bu şahsiyetlere.
Tüm siparişlerin ekran görüntülerini vs aldım. İptal olursa thh ye paylaşım için dayanak olur. Sizler de alın bence arkadaşlar.

Siparişler iptal edilmeye başlandı arkadaşlar. THH yolu gözüktü. O kadar insan aradı sitemizde sorun yok denildi. Gelen mailde sitede problem olduğundan bahsedilmiş, komedi.

Geri