Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Arif Çelebi
Ünvan: ANKA MOBİL TEDARİK VE TELEKOMÜNİKASYON ANONİM ŞİRKETİ

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Önder Sokak No 24 Ataşehir Istanbul

Tel no: 0850 377 01 01

Mersis No: 0069050963900010

MAİL: [email protected]

Vergi No : 0690509658

THH GİRİŞ

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Dilekçe TASLAK

24.10.2023 tarihinde spingen.com.tr adresinden toplamda ayrı ayrı siparişler vererek kredi kartım ile xxx TL ödeyerek almış olduğum ürünler sistemsel hata olduğu sebebi ile spingen.tr tarafından iptal edilmiştir.

Gerekli belgeler satış sözleşmeleri ve ekran görüntüleri ektedir.

Ücretini ödediğim/ödeyeceğim firma arasında aramda yapılan mesafeli satış sözleşmesinde yazan anlaşmaya göre ürünlerin tarafıma gönderilmesini ve sayın mahkemenin kanuni haklarımı korumasını arz ederim.

JPEG FORMATI PDF ÇEVİRME WEBSİTESİ

Not: Kapıda ödeme ile alanlarda thh başvuru yapabilir. mesafeli satış sözleşmesi gerçekleşiyor çünkü. sipariş sayfasından sözleşmeyi indirin ve dilekçeye ekleyin.

bir like atarsınız artık :kedi:
elinize sağlık hocam mesafeli satış sözleşmesi indiremedim nasıl yaptınız

GirayHan

80+ Platinum

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
başvuruyu tamamladım. ilk defa thhne başvuru yapıyorum. sonrasında yaşanacak süreci özetleyecek var mı?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
başvuruyu tamamladım. ilk defa thhne başvuru yapıyorum. sonrasında yaşanacak süreci özetleyecek var mı?

Aynı şekilde. Ortalama kaç güne tamamlanır?
Durumu başvurduğun ekrandan durumu takip edebilirsin. Birkaç ay sürer. 5-6 aya da sonuçlanır. Yapacağın bir şey yok şimdilik. Olumlu sonuçlanınca firmaya ulaşıp kararı ileteceksiniz kararı uygulayacak.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Arif Çelebi

GirayHan

80+ Platinum
Aynı şekilde. Ortalama kaç güne tamamlanır?
tüketici hakem heyeti maximum 6 ay içinde kararı sonuca bağlamak zorundadır. bu 2. ayda sürer 4 ayda. hakem heyetleri her 15 günde bir toparlanır ve gelen şikayetleri inceleyerek sonuca bağlar. karar çıktığında size tebligat ulaşacak karşı tarafın 15 gün içinde karara itiraz etme hakkı var. tebligat size gelir gelmez hemen harekete geçmeyin 15. günün dolmasını bekleyin daha sonra bu belge ile firmaya mail atacaksınız yada arayacaksınız. kararın uygulanmasını talep edeceksiniz kararı uygulamazsa ilamlı icra'ya vereceğinizi ve alacağınızı icra yoluyla tahsil edeceğinizi belirteceksiniz. sonrası zaten tutuşmuş bir şekilde ürünleri yollayacaklar size.

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Metin
Müşteri hizmetlerini aradım, 2 gündür sistemsel hata olduğunu o sebepten iptal edildiğini söyledi. Dün aradığımda fiyatta hata olmadığını söylediniz dedim, dün yanlış bilgilendirmişiz dedi. THH’ye başvurun hiç çekinmeyin.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,382
İsim
Selim
Thh basvuruldu :kizginpeepo: Yok öyle dümenden reklam yapmak.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
Ben konuyu spigen globale de taşıma kararı verdim arkadaşlar. Mail hazırlıyorum.

sSeNCeRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sencer YÜRÜKER
Aga 500 lira lik ürün aldiydim uğraşmaya değer mi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
Aga 500 lira lik ürün aldiydim uğraşmaya değer mi
Bence konu ne kadarlık ürün aldığın ile alakalı değil, ürünler zaten gelmez diye düşünüyordur sanırım herkes. Müşteri hizmetlerinin tavrı ortada, yanlış bilgilendirme yapılmış diye sıyrılmışlar.

sSeNCeRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sencer YÜRÜKER
Bence konu ne kadarlık ürün aldığın ile alakalı değil, ürünler zaten gelmez diye düşünüyordur sanırım herkes. Müşteri hizmetlerinin tavrı ortada, yanlış bilgilendirme yapılmış diye sıyrılmışlar.
Kankam bu ve bunun gibi olaylar çok oluyor artık insan sıkılıyor bir yerden sonra 1200 liraya ps5 aldım bunun gibi bir olaydı iptal ettim sıkıldım artık

Top Bottom