Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,528
İsim
Oğuz Oğuz
Ben de fiyat hatası vardır diye 0850'li numarayı aradım online satış temsilcisini tuşladım fiyatlar doğru mu dedim doğrudur herhangi bir sıkıntı yok sitemizde dedi ona güvenerek kapıda ödemeli aldım yoksa uğraşmazdım
Benimde 2 sipariş iptal oldu :D.

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Melih Baygör
o kadar emin söylüyordu ki bir de ilginç fiyat hatası ayağına ürünlerini tanıttılar işte sözde pazarlama ama ben ciddi indirim olmadıkça ürünlerini almam sitelerine bir daha da girmem
ben de ***** yerine koyulmasına sinirlendiğim için thh ye başvurumu yaptım. Sitemizde problem var diye bilgi verilmiş olsa, uğraşmazdım.

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
954
İsim
Rusty
İptal olucagi belliydi ama indirimleri saatlerce site tutup hiç güncellemeyip ve MH nin iptal edilmeyeceği söylemesi resmen insanları yaniltma,hit ve reklam kasma üzerine yaptığı belli oldu. Bugün işim yok Allah'tan, dilekçe hazirlar yollarim thh'ye böyle şeylerde üşenmem

Arclight

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Metin
THH’nin sitesinden başvurumu yaptım. En ufak bir bilgilendirme bile olmadan iptal etmişler. En azından bir mail yollasalardı.

enefti

80+
THH'ye başvuru yapsın herkes arkadaşlar. Bedavadan veri almak yok bir ceza alsınlar. Ben başvurumu yaptım sonuna kadar da sürdüreceğim. Ya o ürünü alacağım ya da o ürünün şu an ki bedelini.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,022
İsim
Muhammet Kürkçü
Thh ye giden arkadaşlar örnek dilekçe atabilirmi?

TechnoNИ

80+
Özellikle arayıp fiyatta hata mı var diye soranlara fiyatta hata yok dendi. Bence de şikayeti hak ediyorlar.

GirayHan

80+ Platinum
Ünvan: ANKA MOBİL TEDARİK VE TELEKOMÜNİKASYON ANONİM ŞİRKETİ

Adres: Küçükbakkalköy Mahallesi Önder Sokak No 24 Ataşehir Istanbul

Tel no: 0850 377 01 01

Mersis No: 0069050963900010

MAİL: [email protected]

Vergi No : 0690509658

THH GİRİŞ

https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi

Dilekçe TASLAK

24.10.2023 tarihinde spingen.com.tr adresinden toplamda ayrı ayrı siparişler vererek kredi kartım/ kapıda ödeme ile xxx TL ödeyerek almış olduğum ürünler sistemsel hata olduğu sebebi ile spingen.tr tarafından iptal edilmiştir.

Gerekli belgeler satış sözleşmeleri ve ekran görüntüleri ektedir.

Ücretini ödediğim/ödeyeceğim firma arasında aramda yapılan mesafeli satış sözleşmesinde yazan anlaşmaya göre ürünlerin tarafıma gönderilmesini ve sayın mahkemenin kanuni haklarımı korumasını arz ederim.

Not: Dilekçenizi bu taslağa göre kendiniz düzenleyin ve çok dallanıp budaklandırmayın bu kadarı kafi mahkeme gerekeni yapacaktır.

Not: Kapıda ödeme ile alanlarda thh başvuru yapabilir. mesafeli satış sözleşmesi gerçekleşiyor çünkü. sipariş sayfasından sözleşmeyi indirin ve dilekçeye ekleyin. thh başvuru ekranında da şikayet türüne de diğer talepler'i seçin.

JPEG FORMATI PDF ÇEVİRME WEBSİTESİ

bir like atarsınız artık :kedi:

Son düzenleme:

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
sipariş iptal oldu. herkes thhye şikayet etsin. müşteri hizmetleri fiyat hatası yok diyecek sonra iptal ediceksin öyle mi? yok öyle bedavaya reklam yapmak.

yiyecem

Top Bottom