BoşSitede hediye çeklerim sekmesine bakar mısın oradaki bakiyede bir şey var mı?
MaalesefSitede hediye çeklerim sekmesine bakar mısın oradaki bakiyede bir şey var mı?
Daha çeki bile vermediler hocam istesekde kabul edemeyiz.çeki kabul ederseniz ve harcarsanız dava açtıysanız eğer mahkemeye bunu sunarlar. müşteri memnuniyeti adına tanımladık müşteri de kullandı diye. yani dolaylı yoldan anlaşmış olursunuz firmayla. çek 100 200 lira veriyolar. ama aldığınız ürünleri komple aynı fiyattan alma gibi bir şansınız var davayı kazandığınızda.
vermesinler daha iyi zaten. yüzlerce insan belki binlerce kişi dava açtı. büyük sıkıntı yaşayacaklar. tüketiciyi kandırmak yok öyle. defalarca aradım bakın emin misiniz hata var mı ? yok dediler. kredi kartımla satın aldım. şimdi parama ipotek koydular. bunun bir bedeli olacak. değil mi ?Daha çeki bile vermediler hocam istesekde kabul edemeyiz.
bro dava açtıysan o topa hiç girme. zaten o çeklerin de bir sınırı var. 100 200 kişiye verirler binlerce kişiye veremezler. ne kadar kurtarırsak kar diyorlar şu an. zaten tanımlansaydı otomatik herkese verirlerdi bunun da bir maliyeti var kaldıramazlar.Gençler şikayetvara yazmıştım şu an işleniyor. Bu konuda hakkında çok şikayet yazan olmuş çoğu teşekkür ederek şikayetini kaldırmış. Biri de indirim çeki tanımlandı falan diyerek teşekkür etmiş. Benden tavsiye şikayetvara da bir yazın. Markanın oradaki puanı yüksek çünkü. Puanı etkilemesin diye memnuniyet adına kupon falan verebilirler.
Yok dostum açmadım geçen ay yeni THHden geldim yoruldum valla Tahmin ediyordum zaten böyle bir şey olacağını kapıda ödeme almıştım. Müşteri hizmetlerinin üstüne basa basa hata yok demesi büyük fiyasko. Arayın hakkınızı.vermesinler daha iyi zaten. yüzlerce insan belki binlerce kişi dava açtı. büyük sıkıntı yaşayacaklar. tüketiciyi kandırmak yok öyle. defalarca aradım bakın emin misiniz hata var mı ? yok dediler. kredi kartımla satın aldım. şimdi parama ipotek koydular. bunun bir bedeli olacak. değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
[email protected] bu adrese de bir mail atın şikayet edin. spingen global mail adresi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bro dava açtıysan o topa hiç girme. zaten o çeklerin de bir sınırı var. 100 200 kişiye verirler binlerce kişiye veremezler. ne kadar kurtarırsak kar diyorlar şu an. zaten tanımlansaydı otomatik herkese verirlerdi bunun da bir maliyeti var kaldıramazlar.
online verseydin dilekçeni aldıysan sende kapıda ödeme olsa da mesafeli satış sözleşmesi kurulduğu için dava açabilirsinYok dostum açmadım geçen ay yeni THHden geldim yoruldum valla Tahmin ediyordum zaten böyle bir şey olacağını kapıda ödeme almıştım. Müşteri hizmetlerinin üstüne basa basa hata yok demesi büyük fiyasko. Arayın hakkınızı.
Biliyorum da dediğim gibi yoruldum valla bu ay iki firmayla uğraştım böyle üçüncüyü beynim kaldırmayacakonline verseydin dilekçeni aldıysan sende kapıda ödeme olsa da mesafeli satış sözleşmesi kurulduğu için dava açabilirsin