Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Spigen Legato Arc R72E 120 TL

OMNCN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Can Bey
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,PC
Aynen epostaya gelen bir şey yok orda bile sahtekarlar

GirayHan

80+ Platinum
çeki kabul ederseniz ve harcarsanız dava açtıysanız eğer mahkemeye bunu sunarlar. müşteri memnuniyeti adına tanımladık müşteri de kullandı diye. yani dolaylı yoldan anlaşmış olursunuz firmayla. çek 100 200 lira veriyolar. ama aldığınız ürünleri komple aynı fiyattan alma gibi bir şansınız var davayı kazandığınızda. diğer türlü mahkeme iyi niyet göstergesi olarak bu çek olayını kabul edebilir ve davayı kaybedersiniz. bırakın çek tanımlasınlar ama kullanmayın arkadaşlar. davayı bekleyin. kaybederseniz zaten çek orda duruyor olacak.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Muhammet Kürkçü
çeki kabul ederseniz ve harcarsanız dava açtıysanız eğer mahkemeye bunu sunarlar. müşteri memnuniyeti adına tanımladık müşteri de kullandı diye. yani dolaylı yoldan anlaşmış olursunuz firmayla. çek 100 200 lira veriyolar. ama aldığınız ürünleri komple aynı fiyattan alma gibi bir şansınız var davayı kazandığınızda.
Daha çeki bile vermediler hocam istesekde kabul edemeyiz.

GirayHan

80+ Platinum
Daha çeki bile vermediler hocam istesekde kabul edemeyiz.
vermesinler daha iyi zaten. yüzlerce insan belki binlerce kişi dava açtı. büyük sıkıntı yaşayacaklar. tüketiciyi kandırmak yok öyle. defalarca aradım bakın emin misiniz hata var mı ? yok dediler. kredi kartımla satın aldım. şimdi parama ipotek koydular. bunun bir bedeli olacak. değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

[email protected] bu adrese de bir mail atın şikayet edin. spingen global mail adresi.

Gençler şikayetvara yazmıştım şu an işleniyor. Bu konuda hakkında çok şikayet yazan olmuş çoğu teşekkür ederek şikayetini kaldırmış. Biri de indirim çeki tanımlandı falan diyerek teşekkür etmiş. Benden tavsiye şikayetvara da bir yazın. Markanın oradaki puanı yüksek çünkü. Puanı etkilemesin diye memnuniyet adına kupon falan verebilirler.
bro dava açtıysan o topa hiç girme. zaten o çeklerin de bir sınırı var. 100 200 kişiye verirler binlerce kişiye veremezler. ne kadar kurtarırsak kar diyorlar şu an. zaten tanımlansaydı otomatik herkese verirlerdi bunun da bir maliyeti var kaldıramazlar.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
vermesinler daha iyi zaten. yüzlerce insan belki binlerce kişi dava açtı. büyük sıkıntı yaşayacaklar. tüketiciyi kandırmak yok öyle. defalarca aradım bakın emin misiniz hata var mı ? yok dediler. kredi kartımla satın aldım. şimdi parama ipotek koydular. bunun bir bedeli olacak. değil mi ?

[email protected] bu adrese de bir mail atın şikayet edin. spingen global mail adresi.

bro dava açtıysan o topa hiç girme. zaten o çeklerin de bir sınırı var. 100 200 kişiye verirler binlerce kişiye veremezler. ne kadar kurtarırsak kar diyorlar şu an. zaten tanımlansaydı otomatik herkese verirlerdi bunun da bir maliyeti var kaldıramazlar.
Yok dostum açmadım geçen ay yeni THHden geldim yoruldum valla :ROFLMAO: Tahmin ediyordum zaten böyle bir şey olacağını kapıda ödeme almıştım. Müşteri hizmetlerinin üstüne basa basa hata yok demesi büyük fiyasko. Arayın hakkınızı.

GirayHan

80+ Platinum
Yok dostum açmadım geçen ay yeni THHden geldim yoruldum valla :ROFLMAO: Tahmin ediyordum zaten böyle bir şey olacağını kapıda ödeme almıştım. Müşteri hizmetlerinin üstüne basa basa hata yok demesi büyük fiyasko. Arayın hakkınızı.
online verseydin dilekçeni aldıysan sende kapıda ödeme olsa da mesafeli satış sözleşmesi kurulduğu için dava açabilirsin :kedi: :D

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Muhammet Kürkçü
Rica etsem bir arkadaş bana yardımcı olabilirmi thh başvurusu için?

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Alperen ŞAHİN
şikayetvarda şikayet oluşturdum, global spigen mailine durumu anlatan mailide attım. hayatımda gördüğüm en acemice işlerden biri. çok güzel reklam yaptılar ama biraz tuzlu oldu :ddd

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Ben de şikayet ettim bu arada konu takipte kalsın bakalım ne olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular