Bana da kupon tanımladık dediler de kuponu göremiyorum100 liralık çek tanımlamışlar kullanmak için alt limit 100 lira İsteyen varsa göndereyim. Fiyatlar uçmuş zaten alınacak bir şey yok 100e.
Bende savunması istendi yazıyor. Sanırım 1 ay süreleri olan dönem bu karşı tarafın cevap vermesi için. Bakalım 25’inde bir dönüş olursa haber ederim.Hâla başvuru tamamladı statüsünde. Enazından 2-3 ayı gözden çıkarmak lazım sanırım. Tabi bölgeden bölgeye değişiyor.
Dostum çek halen duruyor mu. Bi ekran koruyucu çakıcam.100 liralık çek tanımlamışlar kullanmak için alt limit 100 lira İsteyen varsa göndereyim. Fiyatlar uçmuş zaten alınacak bir şey yok 100e.
Savunması gelse de genelde 5. ay olmadan karar çıkmıyorBende savunması istendi yazıyor. Sanırım 1 ay süreleri olan dönem bu karşı tarafın cevap vermesi için. Bakalım 25’inde bir dönüş olursa haber ederim.
Kaldırma hocam, onlar da biliyor ürünleri göndermeleri gerektiğiniaz önce aradılar. şikayetvardaki şikayetimi kaldırırsam 250 tllik kupon vereceklerini söylediler. ek olarak hala savunma yapmadılar. kaldı 4 gün.