Numara taşıma nedir ?

peralta

80+
Reaksiyon skoru
121
Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda vodafone dayım ancak fahiş fiyatlar ödüyorum diğer operetörlerde tarifeler çok daha ucuz bu yüzden de operetörümü değiştirmeye karar verdim numara taşıma ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi

mesela türkcell kullanmak istiyorsun gidiyorsun türkcellin mağazasına hattımı vodafoneden türkcelle geçirmek istiyorum diyorsun sim kart veriyolar bi kaç gün içinde sana mesaj geliyor sonra türkcell sim kartı takıyorsun bitti.

Arkadaşlar öncelikle merhaba şu anda vodafone dayım ancak fahiş fiyatlar ödüyorum diğer operetörlerde tarifeler çok daha ucuz bu yüzden de operetörümü değiştirmeye karar verdim numara taşıma ile ilgili bilgisi olan varsa detaylı anlatabilir mi
Numara taşıma kendi numaranla diğer operatörlere geçmektir. Yeni hat alırsan sıfırdan bir numaran olur ve ekstra yeni hat ücreti ödersin.

geçiş yapan müşterilere özel tarifeler sunuyor hepsi biraz daha uygun fiyata .zaten sözleşme bitince başka operatöre 1 hafta geçip geri geliyoruz genelde....

numaran aynı kalıyor geçiş yapacaksan sözleşmen olmadığına dikkat et

Ekler

• IMG_1729.jpg
    IMG_1729.jpg
    1.2 MB · Hit: 77
mesela türkcell kullanmak istiyorsun gidiyorsun türkcellin mağazasına hattımı vodafoneden türkcelle geçirmek istiyorum diyorsun sim kart veriyolar bi kaç gün içinde sana mesaj geliyor sonra türkcell sim kartı takıyorsun bitti.
Peki Vodafone ile herhangi bir işim oluyor mu vodafone hattım direk iptal mi oluyor

Peki Vodafone ile herhangi bir işim oluyor mu vodafone hattım direk iptal mi oluyor
ben türkcellden türktelekoma geçtim direkt türktelekom mağazına gittim türkcelle hiç gitmedim

geçiş yapan müşterilere özel tarifeler sunuyor hepsi biraz daha uygun fiyata .zaten sözleşme bitince başka operatöre 1 hafta geçip geri geliyoruz genelde....

Tahütüm yok şu anda 180 liraya 5 gb veriyorlar aşırı pahalı 5 gb hemen bitiyor

Resimdeki son başvuru tarihi geçmiş.

Hangisini tavsiye edersin türktelekom mu türkcell mi bu ikisinden birini tercih edeceğim
türktelekoma geçtim ve pişmanım hiçbir yerde çekmiyor ama türkcell her yerde çekiyordu. Türkcell öneririm o yüzden

Bunu yapmak ne kadar tutar ?
bu ücretsiz aslında ama geçtiğin operatörde faturalı olarak geçmemen lazım ve tarife seçmemen lazım...

sen bi vodafone bayisine git onlar seni yönlendirir ttnet e geçiyorum ben geri gleceğim zaman onlar çok sorun çıkarmıyor

vodafoneda 16 gb 170 tl mesela şuan yeni gelene...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfırdan hat alanlar için 440 tl sen taşıma yapacaksın ücretsiz olarak

Geri