Samsung S24 serisi beklenir mi

Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar selamlar, Samsung S23+ almayı düşünüyordum ama baktım S24 serisinin gelmesi de yakın, bekleyebilirim diye düşündüm. Elimdeki telefon beni o zamana kadar gayet iyi idare eder. Sizce S24 serisi beklenir mi, beklemeli miyim? Fiyatları sizce ne alemde olur?

fiyatını bilmem ama sızdırlan dizaynla çıkıcaksa beklenir

Bence beklemen daha iyi olur

Arkadaşlar selamlar, Samsung S23+ almayı düşünüyordum ama baktım S24 serisinin gelmesi de yakın, bekleyebilirim diye düşündüm. Elimdeki telefon beni o zamana kadar gayet iyi idare eder. Sizce S24 serisi beklenir mi, beklemeli miyim? Fiyatları sizce ne alemde olur?
Snapdragon 8gen3 aşırı güçlü geliyor. Bence beklenir

Snapdragon 8gen3 aşırı güçlü geliyor. Bence beklenir
Bence beklemen daha iyi olur
Hocam beklemeyi düşünüyorum da fiyat aşırı uçurum olabilir, o zamana kadar dolar articak, vergiler de yüksek ihtimalle artar zaten. iPhone parasına ulaşabilir bunun da ücreti. Ama ona vereceğim parayı ufak ufak dolar yapsam aslında o şekilde de alabilirim, pek bi şey kaybetmiş olmam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fiyatını bilmem ama sızdırlan dizaynla çıkıcaksa beklenir
Sızdırılan dizayn 23 serisinin aynısı hocam, baya inceledim hiçbir farkı yok. Sen nerede gördün bi atabilir misin

Ben de S23 alıcaktım, 11.11 indirimleri veya Black Fridayda fiyatı düşer diye bekliyorum

Exynos 2400 diye bir işlemci ile gelecekmiş S24 büyük ve ihtimal S24+ da.

Ki zaten herkes iPhone hep ayn8 yapıyor diyip duruyor ama Samsung un fark8 diye sorunca fıss.

Son 4 yıldır işlemci farkı dışı yokk.

Son düzenleme:
s24 exynos ile gelecek büyük ihtimal trye. onda da ben dahil çoğu kişi sıcak bakmıyor. fiyat olarakta s23ten yüksekte olur haliyle. bence gerek yok. s23 hala on numara telefon. ama exynos sıkıntı olmaz dersen bekle. ama büyük bi yenilik olmayacak emin ol. son 2 seridir bi fark yok zaten.

s24 exynos ile gelecek büyük ihtimal trye. onda da ben dahil çoğu kişi sıcak bakmıyor. fiyat olarakta s23ten yüksekte olur haliyle. bence gerek yok. s23 hala on numara telefon. ama exynos sıkıntı olmaz dersen bekle. ama büyük bi yenilik olmayacak emin ol. son 2 seridir bi fark yok zaten.

Ki zaten herkes iPhone hep ayn8 yapıyor diyip duruyor ama Samsung un fark8 diye sorunca fıss.

Baya bi baktım 8 gen 3'le çıkacağı söyleniyordu birçok yerde, o da hem şarj verimliliği hem CPU kalitesi olarak bi hayli iyi. Exynos ile de çıkabilir ama 8 gen 1'in sıkıntılarından sonra 8 gen 2'deki başarıdan dolayı bence exynos olayına sıcak bakmıyolardir diye düşünüyorum. Zaten 1 aya herhalde tanıtım falan filan bi şeyler yapılır ona göre kararımızı veririz

Gen3 için beklenir.

Baya bi baktım 8 gen 3'le çıkacağı söyleniyordu birçok yerde, o da hem şarj verimliliği hem CPU kalitesi olarak bi hayli iyi. Exynos ile de çıkabilir ama 8 gen 1'in sıkıntılarından sonra 8 gen 2'deki başarıdan dolayı bence exynos olayına sıcak bakmıyolardir diye düşünüyorum. Zaten 1 aya herhalde tanıtım falan filan bi şeyler yapılır ona göre kararımızı veririz
Tahmin yapmaya gerek yok Exynos 2400 ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. Gen 3 Ultra da olacak.

Biraz abartı bir yorum olmuş. 4 sene içerisinde yeterince değişim gördü S serisi bence. Özellikle s23 serisinde kamera başka bir boyuta çıkmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,533
Üyeler
192,744
Son üye
elydiscord
Geri