GörkemW
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,047
Elden ringde 90 küsur dereceyi gördüm normalmidir?medium ayarlar
Normal gibi bence normal anlık görürsün devamlı olmaz.
Elden ringde 90 küsur dereceyi gördüm normalmidir?medium ayarlar
Bir sorun teşkil etmiyor rahatça kullanabilirsiniz tavsiyem masada böyle düz zeminlerde kullanmanız.Anlık oluyor evet
Dostum iade etmek istiyorum şahsen korktum.Laptoplar hakkında pek bilgim yok ilk laptobum.Biraz fan sesi geliyor diyorlardi doğru cok rahatsız etmesede.Sicaklik sizle konuştuktan sonra 90 in altina inmemeye başladı.islemcinin kullanımı 25-30 civarı olmasına rağmen.Bir sorun teşkil etmiyor rahatça kullanabilirsiniz tavsiyem masada böyle düz zeminlerde kullanmanız.
Normal değerler alacağın neredeyse tüm cihazlar bu dereceleri görecektir. Laptop da böyle yapacak normal bu değerler.Dostum iade etmek istiyorum şahsen korktum.Laptoplar hakkında pek bilgim yok ilk laptobum.Biraz fan sesi geliyor diyorlardi doğru cok rahatsız etmesede.Sicaklik sizle konuştuktan sonra 90 in altina inmemeye başladı.islemcinin kullanımı 25-30 civarı olmasına rağmen.
Genel olarak ne oynadığına göre değişir ayarları hangi düzeye çektiğine göre de değişir sen standart kullan sorun edilebilecek sıcaklıklar değil.Anladım genel olarak tüm oyunlarda mi bu şekilde. Yoksa ağır oyunlarda mı
Elden ringde drop yediğim için yuksek performansa çektim, ayarlarda da normaldeydi de bilmiyorum.Genel olarak ne oynadığına göre değişir ayarları hangi düzeye çektiğine göre de değişir sen standart kullan sorun edilebilecek sıcaklıklar değil.
kankam bende acerin en premium serisi var o forza 5 de dlss kalite+ ekstrem ayarlarda 85 derece görüyorum normal senınkı bide acer eski gpu driveri kuruyo onu güncellemediysen güncelle ve acerin sitesinden bios chipset güncelle en üstteki sürümüDostum iade etmek istiyorum şahsen korktum.Laptoplar hakkında pek bilgim yok ilk laptobum.Biraz fan sesi geliyor diyorlardi doğru cok rahatsız etmesede.Sicaklik sizle konuştuktan sonra 90 in altina inmemeye başladı.islemcinin kullanımı 25-30 civarı olmasına rağmen.
bendede çok fazla ama kulaklık + yüksek ses kullanırken duymuyorumKnk fan sesi nasıl sende? Ben de çok yüksek ses geliyor.