90 derece sıcaklık normalmi?

GörkemW

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,047

Ekler

• IMG_20231027_224744.jpg
    IMG_20231027_224744.jpg
    2.4 MB · Hit: 132
Bir sorun teşkil etmiyor rahatça kullanabilirsiniz tavsiyem masada böyle düz zeminlerde kullanmanız.
Dostum iade etmek istiyorum şahsen korktum.Laptoplar hakkında pek bilgim yok ilk laptobum.Biraz fan sesi geliyor diyorlardi doğru cok rahatsız etmesede.Sicaklik sizle konuştuktan sonra 90 in altina inmemeye başladı.islemcinin kullanımı 25-30 civarı olmasına rağmen.

Dostum iade etmek istiyorum şahsen korktum.Laptoplar hakkında pek bilgim yok ilk laptobum.Biraz fan sesi geliyor diyorlardi doğru cok rahatsız etmesede.Sicaklik sizle konuştuktan sonra 90 in altina inmemeye başladı.islemcinin kullanımı 25-30 civarı olmasına rağmen.
Normal değerler alacağın neredeyse tüm cihazlar bu dereceleri görecektir. Laptop da böyle yapacak normal bu değerler.

Anladım genel olarak tüm oyunlarda mi bu şekilde. Yoksa ağır oyunlarda mı
Genel olarak ne oynadığına göre değişir ayarları hangi düzeye çektiğine göre de değişir sen standart kullan sorun edilebilecek sıcaklıklar değil.

Genel olarak ne oynadığına göre değişir ayarları hangi düzeye çektiğine göre de değişir sen standart kullan sorun edilebilecek sıcaklıklar değil.
Elden ringde drop yediğim için yuksek performansa çektim, ayarlarda da normaldeydi de bilmiyorum.

kankam bende acerin en premium serisi var o forza 5 de dlss kalite+ ekstrem ayarlarda 85 derece görüyorum normal senınkı bide acer eski gpu driveri kuruyo onu güncellemediysen güncelle ve acerin sitesinden bios chipset güncelle en üstteki sürümü

Geri