Hangi Fareyi Almalıyım?

PunkiesT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
156
Size göre bu farelerden hangisi daha iyi alınabilir bana önerilen fareler bunlar karar veremedim. Hangisi daha iyi alınabilir ?

Ben olsam darmoshark M3 alırdım ama razer daha bilindik o yüzden V2 pro'da tercih edilebilir

kablosuz olsun diyorsan m3 ama benim seçimim v3 olurdu

Size göre bu farelerden hangisi daha iyi alınabilir bana önerilen fareler bunlar karar veremedim. Hangisi daha iyi alınabilir ?
GAMEPOWER VGNX3 + AQUA CONTROL + USB HUB

V3 daha mı iyi şimdi diyorsun Palm tutuşum var biri palm tutuyorsan Razer al dedi değilse Dermosharkı önerdi . Yani Dediğinize göre V3 daha iyi V2 prodan.

darmosharkda driver sorunu yaşayabilirsin. çözümü var ama uğraştırıyor bilgin olsun

darmosharkda driver sorunu yaşayabilirsin. çözümü var ama uğraştırıyor bilgin olsun
Ben de o yüzden soruyorum hangisi daha iyi diye bu 3 model önerildi bana tutuşuma göre Razer gözüküyor ve bu model arasında V3 daha iyi deniliyor.

Ben de o yüzden soruyorum hangisi daha iyi diye bu 3 model önerildi bana tutuşuma göre Razer gözüküyor ve bu model arasında V3 daha iyi deniliyor.
O zaman darmashark alma, eğer kablo senin için dert olmayacaksa v3 al

O zaman darmashark alma, eğer kablo senin için dert olmayacaksa v3 al
Ben de kablolu arıyordum eskisi gibi kopma sorunları yaşatmıyormuş kablosuz fare ama enson bunda karar kıldırdılar. En uygun bu fiyata buldum site acaba güvenilir mi bilemedim . Mağazası gözüküyor internetten bakınca ama işte garanti filan nasıldır bilemedim.

Ben de kablolu arıyordum eskisi gibi kopma sorunları yaşatmıyormuş kablosuz fare ama enson bunda karar kıldırdılar. En uygun bu fiyata buldum site acaba güvenilir mi bilemedim . Mağazası gözüküyor internetten bakınca ama işte garanti filan nasıldır bilemedim.
Mağazalarının yeri belli, eğer İstanbulda yaşıyorsanız bir sorun yaşadığınızda direk mağazaya gidebilirsiniz, diğer sitelerde ne kadar fark var bilmiyorum ama 100-200 tl fark varsa böyle sitelerden almanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,132
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri