699TL'YE Bu Ayakkabı Nasıl ❓

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,130
Gençler bu ayakkabı nasıl sizce

Ekler

• Screenshot_2023-10-29-23-42-13-329_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2023-10-29-23-42-13-329_trendyol.com.jpg
    473.1 KB · Hit: 178
Yani, seveni olur mu bilmem ama kesinlikle bana göre değil. Kalitesi nasıl bilmek lazım kolay kolay kombin yapılacak bir ayakkabı da değil. Hepsiburada'da puma ayakkabılarda sepette %30 indirim vardı en son. Ayakkabı ihtiyacınız varsa güzel modeller mevcut.

Yani, seveni olur mu bilmem ama kesinlikle bana göre değil. Kalitesi nasıl bilmek lazım kolay kolay kombin yapılacak bir ayakkabı da değil. Hepsiburada'da puma ayakkabılarda sepette %30 indirim vardı en son. Ayakkabı ihtiyacınız varsa güzel modeller mevcut.
Puma sevmiyorum modelleri hoşuma gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kombine çok gitmez abi bence,üstelik tarzınıza da uyması lazım bilmediğim için ona yorum yapamıyorum.
Tarzım üstte beyaz tişört giyerim sürekli gömlek sevmiyorum pek anca tişörtün üstünde giyerim gömlek birde düğünde vs 😁

bence biraz daha para verip daha kaliteli bir şey almak daha mantıklı, hem ayak sağlığı hem de daha uzun süreli kullanım için

Puma sevmiyorum modelleri hoşuma gitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tarzım üstte beyaz tişört giyerim sürekli gömlek sevmiyorum pek anca tişörtün üstünde giyerim gömlek birde düğünde vs 😁

Bende bu Lotto ayakkabı serisinin mavi ve yeşil rengi var. (Verdiğim 3 linkten sondan 2 tanesi) çok memnunum. Almanı öneririm.

Bende bu Lotto ayakkabı serisinin mavi ve yeşil rengi var. (Verdiğim 3 linkten sondan 2 tanesi) çok memnunum. Almanı öneririm.
Bir ayakkabıya 1000tl den fazla vermem ve böyle uzun sevmiyorum en fazla hafif bilek üstü o da hafif olacak ben kışın bile bot giymeyen bir insanim 😂

Geri