❌İndirim Bitti! 🔥🔥Ugreen Cat7 U/Ftp Flat Ethernet Kablosu 5 Metre 80TL 🔥🔥

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
mucize40 kodunu kullanın + nays

1698677544716.png

1698677587142.png

300TL vermiştim 15 metre beyazına Amazon yurtdışından gelmişti

Çakma falan değildir dimi bide ben modemin içinden çıkan ethernet kablosunu kullanıyorum üstünde yazmıyor cat kaç olduğu bunu alsam ping düşürür mü ?

Çakma falan değildir dimi bide ben modemin içinden çıkan ethernet kablosunu kullanıyorum üstünde yazmıyor cat kaç olduğu bunu alsam ping düşürür mü ?
kaliteli ethernet kablosu ping'i etkiler bu doğru ( Muhteşem fark yaratmaz). modemin içinden çıkan kablodan tabii ki çok daha daha iyi.
çakma değil bu arada. olsa yorumlara yazarlar. bu fiyata bir daha bulunur mu onu bilmem süper fırsat.

Teşekkürler. Ben de 1 adet alım yaptım.
Rica ederim hocam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

300TL vermiştim 15 metre beyazına Amazon yurtdışından gelmişti
bende amazondan almıştım alfais marka 1.5 yıldır kullanıyorum yassı cat7 altın uç kablo. Bu ilandaki üründen ama ugreen bulsaydım sanırım onu alırdım.

kaliteli ethernet kablosu ping'i etkiler bu doğru ( Muhteşem fark yaratmaz). modemin içinden çıkan kablodan tabii ki çok daha daha iyi.
çakma değil bu arada. olsa yorumlara yazarlar. bu fiyata bir daha bulunur mu onu bilmem süper fırsat.
Teşekkür ederim konu için hocam aldım bir tane ben de.

Rica ederim hocam güle güle kullan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ucuz olması lazım zaten sıcak fırsatlar konusu burası hocam :D
Çok iyi fiyat alacaklara hayırlı olsun. Satıcıyı bilmediğim için dedim, yoksa amazon falan satsa şaşırtıcı olmazdı

Çok iyi fiyat alacaklara hayırlı olsun. Satıcıyı bilmediğim için dedim, yoksa amazon falan satsa şaşırtıcı olmazdı
mağazaya girin hocam solda ürün markalarından ugreen'i seçin satıcının diğer ugreen marka sattığı ürünlerin yorumlarına bakın.

Benim kullandığım taktiktir işe yarar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri