St540 0 olanları çok pahalı ama mtx daha güzel duruyorİkisi arasında kaldım. 2. el alacağım. ST540 8.5K MTX 7400 ise 8K ve son fiyatları. Sıfır fiyatlarının arasında 4K var ama teknik özellikleri çok farklı değil gibi. Sizce hangisini tercih etmeliyim.
Evet MTX çok premium duruyor.St540 0 olanları çok pahalı ama mtx daha güzel duruyor
Peki teknik özellik veya malzeme bakımından ahım şahım farkları var mı aralarında. Freeride/Downhillde hangisinde daha rahat ederim.RR daha mantıklı bence hocam çünkü garanti olsun olmasın decathlonun servis hizmeti çok güzel
btwin daha iyi gibi hocam sanki. Bisanın kadrosunu bilmiyorum lakin rockrider markasının kadrosundan memnun kalmayanı görmedim henüz yani ömür boyu garanti olayı da süper ben şahsen btwin tercih ederdimEvet MTX çok premium duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki teknik özellik veya malzeme bakımından ahım şahım farkları var mı aralarında. Freeride/Downhillde hangisinde daha rahat ederim.
İkisinde de sorun yok gözüküyor. Yenilik hakkında ikisi de temiz gözüküyor ama daha var almama o yüzden sormadım kaç senelik falan diyeİkisinin fiyatı da iyi. Hangisi daha yeniyse ve sorunu yoksa onu al.
Acemi seviyede yapacaksan bu sporu ST540. Kadrosu ömür boyu garantili olduğu için ( sahip değiştirme durumunda bilmiyorum ama faturası varsa sıkıntı çıkmaz muhtemelen ) ilerleyen zamanlarda maşa patladığında ya da upgrade etmek istediğinde daha iyi olacak.Downhill/Freeride