Bu akıllıyı nereye şikayet edebilirim?

Zepett8

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Zamanında benim IP adresimi almış bir sözde hacker var. Zamanında ddos atarım diyerek beni tehtid etmişti. O zamanlar ağlama numarası ile kurtulmuştum. Şuan elimde konuşmalar yok ama bu akıllının youtube hesabı var ve hesabında birçok kanıt var. Discorddan insanları tehtid edip konuşmaları kendi youtube hesabında paylaşıyor. 2 tane video var. Kanalı isteyenler dm den ulaşabilir. Bu şahısı nereye şikayet edebilirim?

Zamanında benim IP adresimi almış bir sözde hacker var. Zamanında ddos atarım diyerek beni tehtid etmişti. O zamanlar ağlama numarası ile kurtulmuştum. Şuan elimde konuşmalar yok ama bu akıllının youtube hesabı var ve hesabında birçok kanıt var. Discorddan insanları tehtid edip konuşmaları kendi youtube hesabında paylaşıyor. 2 tane video var. Kanalı isteyenler dm den ulaşabilir. Bu şahısı nereye şikayet edebilirim?
Polise şikayet edebilirsiniz.

ip adresi ile hiç bir şey yapılmıyor diye biliyorum internet sağlayıcını arayıp durumu anlatırsan ip değişikliği yapılabilir

Senin yaşın küçükte hesabın sahibininde küçük büyük ihtimal yaşlarınızda dayanarak öyle bir tartışma gerçekleşti,youtubede ilk videoyu izledim o videodan dava açsan bile %90 düşer çocuk gelip kurgu yaptım havalı olacağımı sandım pişmanım der kalırsın öyle,zaten videoda kurguya benziyor.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri