QCY H4 vs Razer Opus X

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Evde kullanmayacağım. Oyun falan da oynamayacağım. Sadece yürüyüş yaparken günde 1 - 2 saat kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Kulakiçi kulağımdan düştüğü için kullanamıyorum.

Evde kullanmayacağım. Oyun falan da oynamayacağım. Sadece yürüyüş yaparken günde 1 - 2 saat kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Kulakiçi kulağımdan düştüğü için kullanamıyorum.
Razer Opus X te kulaklığın kenarları çok sağlam değil. Kolay kırıldığı yönünde çok şikayet var

H4 kullanıyorum şahsen çok memnunum hele de dediğiniz gibi günde 1-2 saat kullanıcak olursanız bir kere tam şarj yaptığınız da tekrar şarj meselesini unutabilirsiniz. Çift cihaz olayı da çok kullanışlı tek olumsuz olarak boynuma taktığımda boynumu rahatsız ediyo çünkü kulaklıkların kendisi de biraz büyük boyutlu onun dışında ben çok memnunum kendisinden.

Son düzenleme:
H4 kullanıyorum şahsen çok memnunum hele de dediğiniz gibi günde 1-2 saat kullanıcak olursanız bir kere tam şarj yaptığınız da tekrar şarj meselesini unutabilirsiniz. Çift cihaz olayı da çok kullanışlı tek olumsuz olarak boynuma taktığım kulaklıklar dönmediği için boynumu rahatsız ediyo çünkü kulaklıkların kendisi de biraz büyük boyutlu onun dışında ben çok memnunum kendisinden.
Etrafın sesini nasıl kesiyor? Yani aynı dediğim gibi kullanacağım. Günde 1 - 2 saat yürüyüş yapıyorum, bazen sahile gittiğim oluyor, metroda - otobüste falan sesleri keser mi?

Qcy h4 yeni çıkmış özellikleri çok iyiye benziyor tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçenizi arttirirssniz q30 bakabilirsiniz

Etrafın sesini nasıl kesiyor? Yani aynı dediğim gibi kullanacağım. Günde 1 - 2 saat yürüyüş yapıyorum, bazen sahile gittiğim oluyor, metroda - otobüste falan sesleri keser mi?
ben pek gürültülü ortamlara girmedim kulaklıkla ama çalışırken odaklanmak istediğimde anc bi de iphone arka plan sesi açarak çalışmayı çok seviyorum baya ses kesiyo bana yetiyo ama telefonla konuşmak için falan kullanmıyorum mic performansından pek emin değilim. O şekilde kullanırsanız zaten 15 günde bir falan şarj edersiniz heralde

ben pek gürültülü ortamlara girmedim kulaklıkla ama çalışırken odaklanmak istediğimde anc bi de iphone arka plan sesi açarak çalışmayı çok seviyorum baya ses kesiyo bana yetiyo ama telefonla konuşmak için falan kullanmıyorum mic performansından pek emin değilim. O şekilde kullanırsanız zaten 15 günde bir falan şarj edersiniz heralde
hocam ekran kartı satacağım yarın ondan sonra hemen bu kulaklığı alıyorum o zaman eyvallah.

bu arada kulaklığı aldım geldiğinde yorumlarımı paylaşırım

hocam konuyu zortlatıyorum fakat jbl 520bt ile qcy h4 arasında kaldım yorumlarınızı alabilir miyim acaba
kulaklık daha gelmedi fakat jbl in kulaklıkları kulağı tam çevrelemediğinden acıtıyor diye biliyorum.

Geri