Neler Yeni

QCY H4 vs Razer Opus X

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
kulaklık daha gelmedi fakat jbl in kulaklıkları kulağı tam çevrelemediğinden acıtıyor diye biliyorum.
ondan cok kararsiz kaldim hocam bide anc ozelligi yok jbl de

dioqenes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak
QCY H4'un 10 günlük kullanıcısı olarak iade talebi oluşturdum. Sebebi ise ANC açıkken yürüyüş ya da sağa sola kafayı çevirme sırasında rahatsız edici bir cızırtı sorunu mevcut. Bu şikayet ile tek iade eden kişi ben değilim. Yine de hepsinde mevcut olmayabilir.

7171132

80+ Bronze
QCY H4'un 10 günlük kullanıcısı olarak iade talebi oluşturdum. Sebebi ise ANC açıkken yürüyüş ya da sağa sola kafayı çevirme sırasında rahatsız edici bir cızırtı sorunu mevcut. Bu şikayet ile tek iade eden kişi ben değilim. Yine de hepsinde mevcut olmayabilir.
Benim sipariş normalde bugün gelecekti fakat hepsiburada geciktirme yaptı yarına kaldı. gelsin deneyeceğim bakalım. ama bu fiyatlara daha iyi bir kulaklıkta bulmak zor be hocam.

7171132

80+ Bronze
Şimdi kulaklık geldi ve denedim. İlk deneyimlerime göre çok memnun kaldım. ANC sorununu özellikle denedim fakat bende nedense bir cızırtı olmadı.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,334
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Evde kullanmayacağım. Oyun falan da oynamayacağım. Sadece yürüyüş yaparken günde 1 - 2 saat kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Kulakiçi kulağımdan düştüğü için kullanamıyorum.
Opus

thea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hiranur Akbulutlar
H4 kullanıyorum şahsen çok memnunum hele de dediğiniz gibi günde 1-2 saat kullanıcak olursanız bir kere tam şarj yaptığınız da tekrar şarj meselesini unutabilirsiniz. Çift cihaz olayı da çok kullanışlı tek olumsuz olarak boynuma taktığımda boynumu rahatsız ediyo çünkü kulaklıkların kendisi de biraz büyük boyutlu onun dışında ben çok memnunum kendisinden.
Merhaba h4 ile alakalı bir sorum olucaktı bende aldım ama çok arada özellikle bir şeyler izlerken sesi azalıyor ve geri geliyor şu kulaktaki dokunmatik yere dokunduğumuz zamanki gibi oluyor acaba sizdede oluyor mu yoksa benimkinde bir bozukluk mu var

emrctr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Emirhan ÇITIR
Merhaba h4 ile alakalı bir sorum olucaktı bende aldım ama çok arada özellikle bir şeyler izlerken sesi azalıyor ve geri geliyor şu kulaktaki dokunmatik yere dokunduğumuz zamanki gibi oluyor acaba sizdede oluyor mu yoksa benimkinde bir bozukluk mu var
merhabalar benim kulaklığımın böyle bi sorunu yok şuan ama çok mu sık tekrarlıyor merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,721
Son üye
onderts
Top Bottom