imemircan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 496
ondan cok kararsiz kaldim hocam bide anc ozelligi yok jbl dekulaklık daha gelmedi fakat jbl in kulaklıkları kulağı tam çevrelemediğinden acıtıyor diye biliyorum.
ondan cok kararsiz kaldim hocam bide anc ozelligi yok jbl dekulaklık daha gelmedi fakat jbl in kulaklıkları kulağı tam çevrelemediğinden acıtıyor diye biliyorum.
ondan cok kararsiz kaldim hocam bide anc ozelligi yok jbl de
Benim sipariş normalde bugün gelecekti fakat hepsiburada geciktirme yaptı yarına kaldı. gelsin deneyeceğim bakalım. ama bu fiyatlara daha iyi bir kulaklıkta bulmak zor be hocam.QCY H4'un 10 günlük kullanıcısı olarak iade talebi oluşturdum. Sebebi ise ANC açıkken yürüyüş ya da sağa sola kafayı çevirme sırasında rahatsız edici bir cızırtı sorunu mevcut. Bu şikayet ile tek iade eden kişi ben değilim. Yine de hepsinde mevcut olmayabilir.
Şimdi kulaklık geldi ve denedim. İlk deneyimlerime göre çok memnun kaldım. ANC sorununu özellikle denedim fakat bende nedense bir cızırtı olmadı.QCY H4'un 10 günlük kullanıcısı olarak iade talebi oluşturdum. Sebebi ise ANC açıkken yürüyüş ya da sağa sola kafayı çevirme sırasında rahatsız edici bir cızırtı sorunu mevcut. Bu şikayet ile tek iade eden kişi ben değilim. Yine de hepsinde mevcut olmayabilir.
OpusEvde kullanmayacağım. Oyun falan da oynamayacağım. Sadece yürüyüş yaparken günde 1 - 2 saat kullanacağım. Hangisini önerirsiniz? Kulakiçi kulağımdan düştüğü için kullanamıyorum.
Merhaba h4 ile alakalı bir sorum olucaktı bende aldım ama çok arada özellikle bir şeyler izlerken sesi azalıyor ve geri geliyor şu kulaktaki dokunmatik yere dokunduğumuz zamanki gibi oluyor acaba sizdede oluyor mu yoksa benimkinde bir bozukluk mu varH4 kullanıyorum şahsen çok memnunum hele de dediğiniz gibi günde 1-2 saat kullanıcak olursanız bir kere tam şarj yaptığınız da tekrar şarj meselesini unutabilirsiniz. Çift cihaz olayı da çok kullanışlı tek olumsuz olarak boynuma taktığımda boynumu rahatsız ediyo çünkü kulaklıkların kendisi de biraz büyük boyutlu onun dışında ben çok memnunum kendisinden.
merhabalar benim kulaklığımın böyle bi sorunu yok şuan ama çok mu sık tekrarlıyor merak ettimMerhaba h4 ile alakalı bir sorum olucaktı bende aldım ama çok arada özellikle bir şeyler izlerken sesi azalıyor ve geri geliyor şu kulaktaki dokunmatik yere dokunduğumuz zamanki gibi oluyor acaba sizdede oluyor mu yoksa benimkinde bir bozukluk mu var