İddia Kupon ve Öneriler

Screenshot_2023-11-03-16-51-30-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-11-03-16-51-40-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

bu konuya sadece legal sitelerden yapılan şeyleri mi paylaşıyoruz?

bu konuya sadece legal sitelerden yapılan şeyleri mi paylaşıyoruz?
İllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azından
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Kupon büyüsüne aykırı oynuyormuşuz bugün böyle deneyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Eski kuponlarını at o zaman hocam merak ettim

İllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azından
başka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim

başka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim
sadece maçlar gözükecek şekilde attığın sürece sorun olmaz bence yakın geçmiş ve yaptıklarını atabilir misin merak ettim

Arkadaşın dediği sadece maçlar gözükecek şekilde atsan sorun olmaz. Eski kuponların varsa atarmisin bir de bu akşam için önerin varmı yarın için para lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,956
Üyeler
185,007
Son üye
RyaeN
Geri