Neler Yeni

İddia Kupon ve Öneriler

Screenshot_2023-11-03-16-51-30-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Screenshot_2023-11-03-16-51-40-75_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
bu konuya sadece legal sitelerden yapılan şeyleri mi paylaşıyoruz?

Sebastian Szymanski

80+ Silver
bu konuya sadece legal sitelerden yapılan şeyleri mi paylaşıyoruz?
İllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azından
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Kupon büyüsüne aykırı oynuyormuşuz bugün böyle deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Eski kuponlarını at o zaman hocam merak ettim

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
İllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azından
başka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
başka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim
sadece maçlar gözükecek şekilde attığın sürece sorun olmaz bence yakın geçmiş ve yaptıklarını atabilir misin merak ettim

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Arkadaşın dediği sadece maçlar gözükecek şekilde atsan sorun olmaz. Eski kuponların varsa atarmisin bir de bu akşam için önerin varmı yarın için para lazım

Top Bottom