Realhas the Great
80+ Gold
Kupon at bakalım biBu işler benden sorulur
sen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmazKupon at bakalım bi
İllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azındanbu konuya sadece legal sitelerden yapılan şeyleri mi paylaşıyoruz?
Kupon büyüsüne aykırı oynuyormuşuz bugün böyle deneyeceğimsen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Eski kuponlarını at o zaman hocam merak ettimsen hiç kupon büyüsü diye bir şey duydun mu? size yapip atarım da kendi kuponlarımı paylaşmıyorum kendi kuponlarını senden başkası bilirse o kupon tutmaz
Osasuna girona maçı tehlikeli
Girona hep tehlikeli kaç kere yatmişimdir bundanOsasuna girona maçı tehlikeli
hep iyi oynarlar bir maç gider eşekspora yenilirGirona hep tehlikeli kaç kere yatmişimdir bundan
başka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirimİllegal site sorun olur mu bilmiyorum ama ne oynadığını atabilirsin. Ben legal siteden oynayuyorum kafa rahat en azından
ya da gider kötü oynar madridi yener 90 dakika hapsettiği maçta 2.5 üst veremez değişik bir takımhep iyi oynarlar bir maç gider eşekspora yenilir
sadece maçlar gözükecek şekilde attığın sürece sorun olmaz bence yakın geçmiş ve yaptıklarını atabilir misin merak ettimbaşka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim
Arkadaşın dediği sadece maçlar gözükecek şekilde atsan sorun olmaz. Eski kuponların varsa atarmisin bir de bu akşam için önerin varmı yarın için para lazımbaşka siteden oynanmış kuponlar serbestse paylaşabilirim 1 yıldır filan profesyonel şekilde yapıyorum bu işi yurt içi ve yurtdışında her türden insan tanıyorum, bu işle ilgili her türlü sistemi biliyorum ciddi sekilde bu isten kazanmak isteyen insanlara yol gösterebilirim