laptop sarj almıyor!

We_wehe-2

80+
Reaksiyon skoru
32
BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ OYU OYNARKEN SARJIMIN 96 YA DÜŞTÜĞÜ FARK ETTİM 1 SAAT BEKLEDİM VE YİNE SARJ ALMAMIŞTI PRİZE TAKILI OLMASINA RAĞMEN 1 HAFTA ÖNCE TERMAL MACUNU YENİLEDİM.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-04 141104.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-04 141104.png
    160.7 KB · Hit: 34
Acaba eco mode falan mı açıldı ? Bir bakabilir misiniz ürün modeli ile internetten ? Bazı laptoplar %50-%60 seviyelerine kadar enerji alıp orada tutarlar bataryası uzun ömürlü olsun diye.

BAŞLIKTADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ OYU OYNARKEN SARJIMIN 96 YA DÜŞTÜĞÜ FARK ETTİM 1 SAAT BEKLEDİM VE YİNE SARJ ALMAMIŞTI PRİZE TAKILI OLMASINA RAĞMEN 1 HAFTA ÖNCE TERMAL MACUNU YENİLEDİM.
Bu durum batarya sağlığını korumak için olur

Bu durum batarya sağlığını korumak için olur
hw monıtor aracılıgı ile batarya level kısmına baktım 2 yazıyordu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba eco mode falan mı açıldı ? Bir bakabilir misiniz ürün modeli ile internetten ? Bazı laptoplar %50-%60 seviyelerine kadar enerji alıp orada tutarlar bataryası uzun ömürlü olsun diye.
ürün modeli g770 excalibur normalde hıc yasamadım bu sorunu

Hocam modele bakındım kronik bir problem gibi gözüküyor. Casper ile iletişime geçme şansınız var mıdır acaba ?

Aşırı normal. Pili korumak için yapıyor.

hw monıtor aracılıgı ile batarya level kısmına baktım 2 yazıyordu

ürün modeli g770 excalibur normalde hıc yasamadım bu sorunu
batarya level derken ne demek istedin almadaım ama bu durum batarya sağlığını korumak için yapılır

eco mode kapalı hocam.

batarya level derken ne demek istedin almadaım ama bu durum batarya sağlığını korumak için yapılır

kaç saate düzelir hocam bir tahmınınız varmı peki?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-11-04 142508.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-04 142508.png
    3.3 KB · Hit: 31
Hocam bu arada sistemi aktif kullanırken şarjı düşmesi normal. Kullanım sonrası tekrardan şarj olmuyorsa, veya şarja takılı olmasına rağmen şarj sürekli düşmeye devam ediyorsa sıkıntı.

Ben şarjınız düşüyor ve geri yükselmiyor diye eco mode dedim ama şimdi okuyunca tekrardan çok anormal bir durum yok ortada.

hocam bu bir sorun değil ki düzelsin
yani 100 olmaycakmı şimdi bırdaha?

Hocam bu arada sistemi aktif kullanırken şarjı düşmesi normal. Kullanım sonrası tekrardan şarj olmuyorsa, veya şarja takılı olmasına rağmen şarj sürekli düşmeye devam ediyorsa sıkıntı.

Ben şarjınız düşüyor ve geri yükselmiyor diye eco mode dedim ama şimdi okuyunca tekrardan çok anormal bir durum yok ortada.
dedıgım gıbı düşmüyor gta 5 oynuyor iken 96 oldu 3 saat flan oynadım sımdı bıraz beklesem pcyı kapatsam 100 olur tekrar herhalde eger olmazsa ise yazacagım

yani 100 olmaycakmı şimdi bırdaha?

dedıgım gıbı düşmüyor gta 5 oynuyor iken 96 oldu 3 saat flan oynadım sımdı bıraz beklesem pcyı kapatsam 100 olur tekrar herhalde eger olmazsa ise yazacagım
hayır olmayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,117
Üyeler
191,318
Son üye
yasirakkas
Geri