denedim fakat kablo ile bağladıktan sonra alta olan bi tuş var onu B ye mi G ye mi getirmem lazımKablo ile bağlamayı denedin mi?
Kablo ile bağladıktan sonra ortaya getireceksin. Sağ 2.4G oluyor Sol da Bluetooth.denedim fakat kablo ile bağladıktan sonra alta olan bi tuş var onu B ye mi G ye mi getirmem lazım
yaptım yine olmuyorKablo ile bağladıktan sonra ortaya getireceksin. Sağ 2.4G oluyor Sol da Bluetooth.
Kablo ile bağladıktan sonra ortaya getireceksin. Sağ 2.4G oluyor Sol da Bluetooth.
şidmi de 4k dongle açılmıyor ışığı yanmıyor bağlanmıyor update yaptıktan sonra nasıl düzelticem bunuSenden sonra benim de aklıma takıldı bulamadım firmware update yapmayı denedim yine olmadı çözüm bu videoda dk 5 te
güncelleme yaptım şuan sorunsuz bağlanıyor mouse fakat uygulama ne yaptıysam düzelmiyor hala not connectedSenden sonra benim de aklıma takıldı bulamadım firmware update yapmayı denedim yine olmadı çözüm bu videoda dk 5 te
Ben de beceremedim sabah bi bakıcam detaylı belki bilen arkadaşlar yardımcı olur direktşidmi de 4k dongle açılmıyor ışığı yanmıyor bağlanmıyor update yaptıktan sonra nasıl düzelticem bunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
güncelleme yaptım şuan sorunsuz bağlanıyor mouse fakat uygulama ne yaptıysam düzelmiyor hala not connected
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ayrıca 4k dongle olmasına rağmen şuan mouse 1k hz de çalışıyor uygulama yani şart şuan
yaptım ben müsait isen yardımcı olayım yabancı forumda buldum cozumu şuan sorunsuz çalışıyorBen de beceremedim sabah bi bakıcam detaylı belki bilen arkadaşlar yardımcı olur direkt
Nasılmış hocam çok iyi oluryaptım ben müsait isen yardımcı olayım yabancı forumda buldum cozumu şuan sorunsuz çalışıyor
https://bit.ly/43zsYL2Nasılmış hocam çok iyi olur
Eyvallah benim de ışıklar gitmişti geldi tekrarhttps://bit.ly/43zsYL2
burdan indiriyorsunuz önce mouseyi kabloyla takıyorsunuz daha sonra bunu başlatıyorsunuz mouse yazanı burdan bu update yapıyor 10 saniye ondan sonra mouseyi çıkarıp dongle ı takıcaksınız bundan sonrasında mouse kullanamayacağınız için klavyeden alt tab enter yapıcaksınzı receive yazana o da dongle a update atıyor sonra bağlanıyor zaten zar zor çözdüm bende valla bu kadar kolaymış meğer
uygulama acılmıyor bunu halledemedim amaEyvallah benim de ışıklar gitmişti geldi tekrar![]()