Neler Yeni

Çözüldü✓ darmoshark m3 4k driver sorunu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,612
İsim
Kerem Çavuş
Arkadaşlar ben sitesinden driveri yükledim. Firmware update diye bir bölüm bulamadım yalnız. Firmware update nereden yapılıyor? 1 kere receiverin üstündeki ışık kendi kendine 1-2 sn söndü mouse gitti tekrar kendi kendine geri geldi.
Zaten güncelleme o şekilde yapılıyor drivera gir hangi sürüm olduğuna bak güncelleme yapıp yapmadığını anlarsın

PunkiesT

80+ Bronze
Bana da almadan önce çok önerildi ama driver sorunu var denildiği için ve zor çözülüyor dedikleri için vazgeçmiştim bu fareden

PunkiesT

80+ Bronze
Öyle bir sorunu yok. Bir daha yakınlarda bu fiyata böyle bir fare gelmez bana kalırsa
Fare aradağımda bir kaç kişi konu altına yazmıştı çözümü var ama zor diye. Bende o yüzden Razer Deathadder V3 aldım iki hafta önce.

PunkiesT

80+ Bronze
Anladım. Güzel mouse almışsınız. Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun
Boşluk hissi yaşıyorum 8 yıldır filan G502 kullanıyorum aynı his var diye yeni fare alayım dedim aynı hissi bundada yaşıyorum :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
Dostum Yanlış yazılımı indirmişsin öncelikle. Bu ürünün en güncel firmware'i. kendi sitesinden aldım.
Bu da indirip açman gereken mouse yazılımı tüm ayarlarını bundan yapıyorsun.

ilk başta verdiğim firmware i kurmak için önce mouse kablosunu dongle dan ayır sonra mouseye tak ondan sonra darmoshark mouse yazan exe dosyasını çalıştır. Güncelleme bittikten sonra kabloyu 4K dongleye bağlayıp bu sefer receiver yazan exeyi çalıştır o da bittikten sonra dongle ışığın yanacak ve bağlantılar ikisi de sorunsuz gelmiş olacak. En son ikinci attığım linkteki yazılımı açacaksın ama açmadan evvel sistem dilini ingilizceye çekeceksin ondan sonra exeyi çalıştıracaksın programda mousen gözükecek.. Saygılar.

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Can Öngel
arkadaşlar konu kapandı ama bişi soracağım. Ben de aynı mouseyi kullanıyorum driveri falan hallettim ama belirli sürelerde ortalama 2 3 saat içerisinde bir 2-3 saniyelik mouse duruyor ve algılamıyor. sonra tekrar usb giriş sesi verip kullanmaya devam ediyor, sizde böyle bir problem var mı yoksa sadece bende mi

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
arkadaşlar konu kapandı ama bişi soracağım. Ben de aynı mouseyi kullanıyorum driveri falan hallettim ama belirli sürelerde ortalama 2 3 saat içerisinde bir 2-3 saniyelik mouse duruyor ve algılamıyor. sonra tekrar usb giriş sesi verip kullanmaya devam ediyor, sizde böyle bir problem var mı yoksa sadece bende mi
uygulamadan sleep time ayarını yaptın mı

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Can Öngel

Ekler

• resim_2024-01-21_203142133.png
    resim_2024-01-21_203142133.png
    1.6 MB · Hit: 65

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
ayarlar bu şekilde
debounce time ı sıfır değil de 2-4 arası yaparsan daha verimli olur ayrıca kopma yapması güncellemeden olabilir dongle güncellemesi gelmiş olabilir

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Kerem Can Öngel
bakayım bi güncellemelere ama son versiyonda olması lazımdı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular