Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,874
Ben de bakınıyorum çözümü bulursam yazarım burayauygulama acılmıyor bunu halledemedim ama
Ben de bakınıyorum çözümü bulursam yazarım burayauygulama acılmıyor bunu halledemedim ama
cok iyi olur bir de dongle var 4k ona rağmen mouse 1k hz de calısıyor uygulama. acılmıyor diye sacmalık resmenBen de bakınıyorum çözümü bulursam yazarım buraya
Sistem dilini ingilizce yapın öyle deneyiniz.darmoshark m3 4k driver sorunu yaşıyorum boyle oluyor görmüyor mouseyi hiç bir türlü
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bilen birileri var mı acaba
hepsini denedim tek tek yeni sürüm eski sürüm hic biri ise yaramadıYanlış yazılımı kullanıyorsunuz. Doğru yazılım paylaşılan youtube videosunun altındaki linkte mevcut.
istanbul ici 2 günde geldi bana ve mouse cok kalitesiz gibi bir hissiyat veriyor ele ilk alınca ama sorunu yok gayet f/p kalitede bir ürün cok rahat her seyi gercektenbende sipariş ettim biraz önce size kaç günde geldi istanbuldayım ben ve sorun sadece yazılım konusunda mı ? başka problem yaşayan var mı
Katılmıyorum önceden kullandığın mouse takoz olduğu için sağlam hissi veriyor olabilir bu hem aşırı hafif hem de dandik hissettircek bir materyali de yok driver da dil olayını yapınca çözülüyor bu fiyata 4khz kablosuz bu sensör , switch mouse varsa at alalım dostumne driverları düzgün ne de ele alınca sağlamlık hissiyatı veriyor. Almayın! Driverlar kurulabilse bir nebze kullanılabilicek belki ama kurulmuyor işte.
dil ayarını yaptım ama yine görmüyorKatılmıyorum önceden kullandığın mouse takoz olduğu için sağlam hissi veriyor olabilir bu hem aşırı hafif hem de dandik hissettircek bir materyali de yok driver da dil olayını yapınca çözülüyor bu fiyata 4khz kablosuz bu sensör , switch mouse varsa at alalım dostum
Firmware update sonrası tekrar dene istersen bende bu şekilde düzeldi veya update sonrası uygulamayı tekrar kurmayı denedil ayarını yaptım ama yine görmüyor
çözdüm hocam eski sürüm gükleyip üstüne yeni sürümü kurdum çözüldüFirmware update sonrası tekrar dene istersen bende bu şekilde düzeldi veya update sonrası uygulamayı tekrar kurmayı dene
Arkadaşlar ben sitesinden driveri yükledim. Firmware update diye bir bölüm bulamadım yalnız. Firmware update nereden yapılıyor? 1 kere receiverin üstündeki ışık kendi kendine 1-2 sn söndü mouse gitti tekrar kendi kendine geri geldi.Firmware update sonrası tekrar dene istersen bende bu şekilde düzeldi veya update sonrası uygulamayı tekrar kurmayı dene