Öneri 2000 TL Klavye Önerisi

CptSpork

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Bütçe
2000
2000 TL civarında, Red Switch, Ses ayarlama tekerleği olan, malzeme kalitesi iyi olan ve yazılımı olan bir klavye önerisi yapabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Red switch değil ama sesi red switchten daha güzeldir. Sadece ses bakımından da değil performans olarakta red switchten iyi sanırım. Switch arkası da TTC kaliteli. Bu bütçede en mantıklı klavye bu. Yazılımı var mıdır emin değilim.
Klavye çok hoşmuş ama rengi benim setupa ters kaçıyor. Hiç beyaz bişey yok her şey siyah bence uyumsuz durur. Bir de bu fiyata kablosuz olması birazcık şaşırtmadı değil nası yapmışlar acaba. Onun dışında hoş gerçekten. TKL Konusuna karar veremedim. Numpad tuşları olmayınca bi garip hissediyorum ama varlığı da bişey kazandırmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

XPG Summoner düşünüyorum bayadır, çok eskiden internet kafede denemiştim ve memnun kalmıştım. Sizce o nasıldır? Sağlamlık/dayanıklılık konusunda sorunları var mı? Yada negatif yönleri?

Klavye çok hoşmuş ama rengi benim setupa ters kaçıyor. Hiç beyaz bişey yok her şey siyah bence uyumsuz durur. Bir de bu fiyata kablosuz olması birazcık şaşırtmadı değil nası yapmışlar acaba. Onun dışında hoş gerçekten. TKL Konusuna karar veremedim. Numpad tuşları olmayınca bi garip hissediyorum ama varlığı da bişey kazandırmıyor.

XPG Summoner düşünüyorum bayadır, çok eskiden internet kafede denemiştim ve memnun kalmıştım. Sizce o nasıldır? Sağlamlık/dayanıklılık konusunda sorunları var mı? Yada negatif yönleri?
Summoner güzel ama ben bu bütçede kesinlikle bu klavyeyi tercih ederdim. Tabii karar sizin. Bu arada Summonerin silver switchlisini alın. Hem daha ucuz hem de performansı redden daha iyi. Ses konusunda ise ikisi de aynı.

Asus Rog Strix Scope RX kasım indirimine düşerse direkt yapıştırcam
Hocam bunu da gördüm ama bence artık ses tuşu şart. Şu anda Apex 5 Blue Switch kullanıyorum 3 yıldır, ses tuşuna çok alıştım ve çok işe yarıyor. Windowsdan sesi kapatmaya uğraşmak çok uzun sürüyor ancak klavyede ses düğmesi varsa çok kolaylık görüyor.

Hocam bunu da gördüm ama bence artık ses tuşu şart. Şu anda Apex 5 Blue Switch kullanıyorum 3 yıldır, ses tuşuna çok alıştım ve çok işe yarıyor. Windowsdan sesi kapatmaya uğraşmak çok uzun sürüyor ancak klavyede ses düğmesi varsa çok kolaylık görüyor.
Hocam asus bi kolaylık yapmış. Bir tane tuş var F tuşlarını devre dışı bırakıyor. Sadece multimedya tuşları aktif oluyor.

o klavye bu bütçede rakipsiz şuanlık bende onu öneririm, retro gri rengi çok garip kaçmaz bence siyah setupa ama tercih senin. xpg summoner kullandım 5-6 ay sonunda a tuşu bozuldu bu tabii ki hepsinde olacak bir şey değil bana denk gelmiştir fakat hotswap olmadığı için iadeyle vs uğraşıyorsunuz ürün ellerinde yoksa fatura fiyatından iade alıyorlar. o yüzden hotswap ilk dikkat ettiğim nokta oluyor 2.4 kablosuz olması da klavyede çok önemli olmasa da masada duruşu açısından çok iyi ses tekerleği de önemli detay diğer yorumda demişsin zaten. numpadde çok gereksiz zaten gözümde 10 yıldır 1 kere bile numpad kullanmadım.

Ben hala attığım klavyeden yanayım
o klavye bu bütçede rakipsiz şuanlık bende onu öneririm, retro gri rengi çok garip kaçmaz bence siyah setupa ama tercih senin. xpg summoner kullandım 5-6 ay sonunda a tuşu bozuldu bu tabii ki hepsinde olacak bir şey değil bana denk gelmiştir fakat hotswap olmadığı için iadeyle vs uğraşıyorsunuz ürün ellerinde yoksa fatura fiyatından iade alıyorlar. o yüzden hotswap ilk dikkat ettiğim nokta oluyor 2.4 kablosuz olması da klavyede çok önemli olmasa da masada duruşu açısından çok iyi ses tekerleği de önemli detay diğer yorumda demişsin zaten. numpadde çok gereksiz zaten gözümde 10 yıldır 1 kere bile numpad kullanmadım.
3 senedir Apex 5 kullanıyorum, itopya'dan bayram indiriminde 750TL'ye almıştım. Alırken tabi o led ekran bayağı ilgimi çekmişti çünki o dönemler yeni yeni led ekranlı klavyeler çıkmıştı piyasaya. Haliyle o zaman çok sorgulamadım detayları, baktım blue switch, mekanik oh ne güzel. Ama sonra hibrit switch denen bi saçmalık olduğunu, saçma sapan bir şey olduğunu anladım. Diğer blue switchli klavyeleri avm'lerde denediğimde aradaki farkı hisediyordum. Tam emin olmamakla beraber Apex 5'e 1-2 kez içecek döküldü sanırsam ama ilk zamanlarda problem olmadı. Fakat son 1 senedir w tuşunun rgbsi bozuldu. Ağırlıklı olarak "i" tuşu olmak üzere, çevresindeki tuşlar bazen basmamaya başladı. Özellikle bu son 6 aydır çok rahatsız etmeye başladı. 50 Kez i ve nokta tuşlarına basıyorsam 40-45 kez algılıyor. Bazen 1-2 hafta çok rahatsız ediyor daha sonra düzeliyor gibi oluyor. Ama durum sürekli tekrarlanıyor.

Geçen de GameBooster'in red switchli klavyesi 300 TL'ye düşmüştü onu aldım normalde kutusunu açmam yedekte kalsın diyordum ama forumdaki yorumlar üzerine bi deniyeyim dedim, gerçekten Apex 5 den artık bunaldığımı ve değiştirtmem gerektiğini düşündüm. Red Switch'e hasret kalmışım. Apex 5'in ses ayarlama tekerleğine alıştığım için o benim için şart gibi bişey oldu artık. Numpad tuşlarını çok kullanmasamda klavyenin daha uzun olmasının masada daha güzel durduğunu düşünüyorum ama çok da kullanmadığım için numpad olsa da olur olmasa da olur.

VGN RK86 çok güzel klavyeymiş gerçekten beğendim ama rengi hiç hoşuma gitmedi. Board'ı siyah olsa en azından keycapları değiştirebilirdim. XPG Summoner çok ilgimi çekti benim, daha önce internet kafede denemiştim memnun kalmıştım. XPG ile VGN arasında kaldım zaten başka alternatifler arıyorum ama yok gibi.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,200
Üyeler
193,292
Son üye
Memetss
Geri