Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
1 gün sadece sanırım İbrahime çalışcaklar
Neden hocam anlayamadım indirim bizdenmi kesiliyorŞuan sakın ismini verme dükkanın. Zararına satarsınŞu olay fixlensin sonra verirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aha geçmiş olsun.
Şuan herkese indirimli aldığı ürünleri gönderseler bile şirket 0,000000000.............. zarar görür.Show haber: Trenyol Türkiye pazarından çekildi.
Alıntıyı görüntüle
Siparişler onaylanirsa teslimata 5 eleman gelecek nakliye için1 gün sadece sanırım İbrahime çalışcaklar
Muhtemelen etkilemiyordur. Yada kırışıyor olabilirler tam bilmiyorum.Kupon satıcıyı etkiliyor mu hocam?
Hocam siz satıcısınız bilirsiniz, ben bi satıcıya mesaj attım wpden hızlı kargo için rica ettim de sizce bu kuponu kullandığımı görüp iptal ederler mi?Neden hocam anlayamadım indirim bizdenmi kesiliyor
Bence satıcıdan hiç kesinti yapmiyordur. Normalde mağazanın kendisi kampanya yapıp kupon veriyor ancak bu Trendyolun genele dağıttığı bir kupon, mağazaya özel değil.Muhtemelen etkilemiyordur. Yada kırışıyor olabilirler tam bilmiyorum.
Tek kişi yetişemez bana
Hocam kupon tr de olmadığı için ben göremiyorum mağza sayfasında iptal etme ihtimalleri yüksek amaHocam siz satıcısınız bilirsiniz, ben bi satıcıya mesaj attım wpden hızlı kargo için rica ettim de sizce bu kuponu kullandığımı görüp iptal ederler mi?