Uygulamayı geri türkiyeye çevirin adresinizi kaydedin ardından tekrar azerbaycan yapın. Benim direkt kayıtlıydı adresim.veya yeni adres giremiyorum azerbaycan cikiyor direk
Kapattılar galiba zaten dostum.her şey doğru dil bölge azerbeycan trendyol azerbeycana geçmiyor napacam 1 cihazdan yaptım diğer 2 cihazda olmuyor
ibrahim abi satıcı ürünüz kargoya verildi sisteme akşama yansır diyor doğru mu diyor buKapattılar galiba zaten dostum.
Off ya çok heveslenmiştim vallaİptal ettiler ndmkdkd
Kargoya verildiyse yansır hemen giriş yaptıklarında.ibrahim abi satıcı ürünüz kargoya verildi sisteme akşama yansır diyor doğru mu diyor bu
şuan kargoya verildi yalnız sisteme akşama yansır dediKargoya verildiyse yansır hemen giriş yaptıklarında.
Dostum 3 saat önce ağlıyordun simdi normalleşip yazıyorsun . Seviyen yok onu anladıkta , sana kulak aştığını düşünenin olduğunu sanman ayrı birsey. Hesap kapandi param gitti ban yedim diye feryat figan atıyordun @Mehmet Yılmaz hocam bu tür adamlar biraz frenlenmeli yanlış yönlendirme ve insanları vazgecirerek troll yapma konusunda