Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
@HDogus Braun kullandım. Philips 15 tanesinin bir arada olduğu modeli kullandım. Bir süre sonra 15 tane uçtan 3-4 tanesi işinize yarıyor. Bende o ürünleri satıp neredeyse çeyrek fiyatına powertech aldım. Sizede öneririm. Gerçekten marka diye alıyoruz ama diğer ucuz üründen de aynı verimi alıyoruz. Eğer ürün iptal olursa bu dediğimi değerlendir lütfen. Maddi olarak kar edeceksin. İşlevsel olarak hiçbir kaybın olmayacak. Ama Vücut bakımı için alacağım dersen marka alabilirsin. Saç, sakal için Powertech yeterli.

CptSpork

80+ Bronze
Siparişleri iptal olan var mı ona göre sipariş edicem perma ban man atarlar şimdi
Hesap kapanma ban man olayı falan yok arkadaşlar sadece siparişinizi iptal ediyorlar paranızda direk yatıyor hesabınıza.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kupon satıcıyı etkilemiyor arkadaşlar merak etmeyin. Satıcı mağazaya özel kupon oluşturursa ancak öyle. Ki bu kuponlar trendyolun.

CptSpork

80+ Bronze
Hocam kupon tr de olmadığı için ben göremiyorum mağza sayfasında iptal etme ihtimalleri yüksek ama
Aslında bugün kargoya verecekler ama ben 1-2 saat daha erken verirler diye mesaj atayım dedim. Sileyim mi sizce?

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Kupon satıcıyı etkilemiyor arkadaşlar merak etmeyin. Satıcı mağazaya özel kupon oluşturursa ancak öyle. Ki bu kuponlar trendyolun.
Aynen sistem öyle mağza kendisi kupon yapmadığı sürece öbür indirimlerden etkilenmiyor

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
siparişler iptal olmaya başlamış
Dostum 3 saat önce ağlıyordun simdi normalleşip yazıyorsun . Seviyen yok onu anladıkta , sana kulak aştığını düşünenin olduğunu sanman ayrı birsey. Hesap kapandi param gitti ban yedim diye feryat figan atıyordun @Mehmet Yılmaz hocam bu tür adamlar biraz frenlenmeli yanlış yönlendirme ve insanları vazgecirerek troll yapma konusunda

CptSpork

80+ Bronze
Dostum 3 saat önce ağlıyordun simdi normalleşip yazıyorsun . Seviyen yok onu anladıkta , sana kulak aştığını düşünenin olduğunu sanman ayrı birsey. Hesap kapandi param gitti ban yedim diye feryat figan atıyordun @Mehmet Yılmaz hocam bu tür adamlar biraz frenlenmeli yanlış yönlendirme ve insanları vazgecirerek troll yapma konusunda
Bence foruma telefon numarası yada r10 da olduğu gibi kimlik kontrolü ile kayıt gelmeli. İbrahim hoca geçen bu trollerin birisi yüzünden ban yemişti.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,115
İsim
eyyüb
adres seçilmiyor

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Bence foruma telefon numarası yada r10 da olduğu gibi kimlik kontrolü ile kayıt gelmeli. İbrahim hoca geçen bu trollerin birisi yüzünden ban yemişti.
Ya bide bu saate uykusundan feragat edip boş yapıyor milletin algısıyla oynuyor , oynadığı kişilerde bu gibi indirimleri bekleyen genç kardeşlerimiz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom