Yok anca İP başka türlü zor. Cihaz benim değil zaten sanal cihaz.Birde nays ile aldım Trendyol indirimleri + nays fln 290 küsüre denk geldi 500gb kioxia
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı cihazda oturum açma cihaz id ile takip edebilirler
Oda mantıklıymış al şu 100 TL yi telefonu ver 2 dk işim varRəis yolda giderken birkaç kişiyi de çevir bir kişi bir kişidir.
Mobil veri modem reset devam o zmnYok anca İP başka türlü zor. Cihaz benim değil zaten sanal cihaz.
Gmail bitti son 2 tane iptal oldu zaten.Mobil veri modem reset devam o zmn
Direkt iptal mi oluyor abi yoksa daha sonra mi iptal oluyor?Gmail bitti son 2 tane iptal oldu zaten.
Ne kaybedebilirsin deneBenim anlamadığım bu kampanya azerbaycanda yaşayanlar için değil doğrudan azeriler için yapılmış. Peki azeri olup olmadığımızı nereden anlıyorlar? Belki azerbaycan vatandaşlığım var. Yada ismimi azeri ismi yapsam iptal olmuyacak mı?
Yeni hesap ile denedim direk iptal oluyor.Direkt iptal mi oluyor abi yoksa daha sonra mi iptal oluyor?
Bundan sonra anadilim Azerice. Telefonu değiştirmedim bile öyle kalsın.Klavyelər Azerbaycanca oldu belə vəziyyət içine soxum!
Böyle hızlı satıcıları yazın da alacak arkadaşlar oralardan ürün baksın. Sonuçta 600 tl lik bi indirim olduğu için satıcı ürünü piyasa fiyatının üstünde satsa bile ucuza alınabiliyor.Aptek teknoloji sn570 faturasini kesti bile allah razı olsun