Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Fix yedi arkadaşlar direk iptal oluyor son kez başka hesapla denedim yine iptal oldu.
Azerbaycan kampanyasında 10 hesap açanlar var. Türklere kampanya yapsalar sen düşün.Yine Türkler dışında herkes faydalanıyor agaaa bee
Trendyolda pahalı idi Akakçe bak unutmaIkinizde şans eseri aynı ürünü söylemişsiniz o zaman sipariş vermek düşer bizede teşekkür ederim
Bu daha çok dikkat çeker ben yapmadım öyle bir şey oluruna bıraktım iptal olursa da herkes şikayetvar a yazsın bizde de böyle indirimler yapılsın enayimiyiz biz!Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?
Yeni hesaplardı fixlediler sanırım bende iptal olmadıFix yedi arkadaşlar direk iptal oluyor son kez başka hesapla denedim yine iptal oldu.
Evet enayiyiz aksini söylemiyor kimse artıkBu daha çok dikkat çeker ben yapmadım öyle bir şey oluruna bıraktım iptal olursa da herkes şikayetvar a yazsın bizde de böyle indirimler yapılsın enayimiyiz biz!
Ona suan baktım ortalama fiyat en dip hepsiburada da 1500Trendyolda pahalı idi Akakçe bak unutma
Ona şuan baktım hepsiburada da en dip fiyat 1559Trendyolda pahalı idi Akakçe bak unutma
Bak o olabilir. Ablamla enişteme gidiyorum o zaman.Yeni hesaplardı fixlediler sanırım bende iptal olmadı
eskiden yapılıyordu bıraktılar 100 200 300 tl veriyorlardıBu daha çok dikkat çeker ben yapmadım öyle bir şey oluruna bıraktım iptal olursa da herkes şikayetvar a yazsın bizde de böyle indirimler yapılsın enayimiyiz biz!
Aynı cihazda oturum açma cihaz id ile takip edebilirlerBak o olabilir. Ablamla enişteme gidiyorum o zaman.
Sen ciddisin ben yorumlarını okudum bu saate heralde yapmaz dedim ama şoktayımBak o olabilir. Ablamla enişteme gidiyorum o zaman.
Rəis yolda giderken birkaç kişiyi de çevir bir kişi bir kişidir.Bak o olabilir. Ablamla enişteme gidiyorum o zaman.