Ya sorun denemekten ziyade hesapları tek tek kapatmaya başlamaları hesaplarda ki süreklilik ve halen bir çok devam eden kargo var bu yüzden rahatsızlık oluşmasını göze alamiyorum . Aceba yeni hesapları mı sadece kapatıyorlarŞansınızı deneyebilirsiniz hocam hala çalışıyor, iptal biraz şansınıza bağlı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sadece ben tutuyorum sanıyordum.Bende verdim daha iptal olmadı sipariş kargoya verilene kadar Azerbaycanca da tutucam telefonu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hesap kapatma durumu yok hocam sadece siparişinizi iptal ediyorlar paranız da hesabınıza anında yatıyor.Ya sorun denemekten ziyade hesapları tek tek kapatmaya başlamaları hesaplarda ki süreklilik ve halen bir çok devam eden kargo var bu yüzden rahatsızlık oluşmasını göze alamiyorum . Aceba yeni hesapları mı sadece kapatıyorlar
Hocam aynen böyle yapıyorum ama trendyol azerbaycan dili olmuyor bende. Arkadaşın önüne bildirim düşüyormuş bana gelmiyor. Sizin direkt mi oldu?Şansınızı deneyebilirsiniz hocam hala çalışıyor, iptal biraz şansınıza bağlı
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla ben bi bot aldım sadece bir defa yaptım riske girmemek için kargoya verilirse ilaç gibi gelirSenin neyin eksik abi sistemin masallahi var erzak mi stokluyon acaba
Umarım iptal olmaz abi. Bende 1 adet xbox gamepad aldımValla ben bi bot aldım sadece bir defa yaptım riske girmemek için kargoya verilirse ilaç gibi gelir
Evet hocam uygulamayı kapattım bu ayarları yaptım ardından girdim olmuştu ekstra bir şey yapmadım. İsterseniz Nox üzerinden deneyebilirsiniz yada evde android telefonu olan varsa o şekilde deniyebilirsiniz. Belki internet bağlantınızdan dolayı oluyor da olabilir, azerbaycan vpn açmayı deneyin. Hiç olmadı uygulamayı sil yükle yapın.Hocam aynen böyle yapıyorum ama trendyol azerbaycan dili olmuyor bende. Arkadaşın önüne bildirim düşüyormuş bana gelmiyor. Sizin direkt mi oldu?
O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mıHesap kapatma durumu yok hocam sadece siparişinizi iptal ediyorlar paranız da hesabınıza anında yatıyor.