Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,166
İsim
Turuncu Keskin

CptSpork

80+ Bronze
Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?

HDogus

80+ Bronze
O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.

Ekler

• IMG_0401.png
    IMG_0401.png
    996.1 KB · Hit: 59
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Onur a.
O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Ben yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5502 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldım

Aaahmt

80+ Silver
Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?
Bende yapacağım bunu fakat satici kuponu görür mu acaba bilgisi olan aydinlatabilir mi?

Tamaran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Tolga Kılıç
Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.
Ben yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5520 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldım
Ikinizde şans eseri aynı ürünü söylemişsiniz o zaman sipariş vermek düşer bizede teşekkür ederim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiçbir zararı olmuyor. Kupon Trendyol'u bağlar.

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ahmet yazıcı
Başaramadık abi olmuyo :(

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom