Yine Türkler dışında herkes faydalanıyor agaaa beeBenim anlamadığım bu indirim bizde niye olmuyor da Azerbaycan da oluyor? Trendyol adaletsizlik yapıyor!
CmcmckcckfkfSatıcı hazırlıyor fatura bile gönderdi hadi aslanım çabuk kargoya
Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Ben yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5502 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldımO zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Bende yapacağım bunu fakat satici kuponu görür mu acaba bilgisi olan aydinlatabilir mi?Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?
darısı başımızaSatıcı hazırlıyor fatura bile gönderdi hadi aslanım çabuk kargoya
Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.
Ikinizde şans eseri aynı ürünü söylemişsiniz o zaman sipariş vermek düşer bizede teşekkür ederimBen yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5520 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldım
Braunun hangi modeli hocamBu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.
Hiçbir zararı olmuyor. Kupon Trendyol'u bağlar.Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?