❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?

O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.

Ekler

• IMG_0401.png
    IMG_0401.png
    996.1 KB · Hit: 65
O zaman traş makinasi tarzi birsey olabilir onerisi olan var mı
Ben yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5502 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldım

Arkadaşlar bir şey soracağım bu indirim kuponunu kullanınca satıcıya bir zararı olmuyor herhalde doğru mu? Wp üzerinden satıcıya mesaj attım erkenden kargoya verme şansınız var mı diye rica ettim sipariş no'sunu paylaşıp şimdi bu kuponu kullandığımı görüp iptal etmesinler? Mesajı silsem mi sizce?
Bende yapacağım bunu fakat satici kuponu görür mu acaba bilgisi olan aydinlatabilir mi?

Bu makine çok iyi hocam 4/5 yıldır kullanıyorum saçta kesiyor ama bana saç tarak sayısı yetersiz kaldığı için braun aldım birtanede.
Ben yeni Philipsin bi traş makinesi mg7720 aldım memnunum daha öncesinde de Philips 5520 gibi bişiydi kullanıyordum bıyıkları çok iyi alamıyordu 7720 aldım
Ikinizde şans eseri aynı ürünü söylemişsiniz o zaman sipariş vermek düşer bizede teşekkür ederim

Hiçbir zararı olmuyor. Kupon Trendyol'u bağlar.

Kayıtlı adres vardı ama bòyle diyor çòzüm bulan varmı
Screenshot_20231107-081254_Trendyol.jpg

Başaramadık abi olmuyo :(

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,742
Üyeler
185,158