Arthur♛Morgan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,742
bu arada bu aldığın ne
bu arada bu aldığın ne
bilmiyorum anlarız artık 3-5 saate gelirse yazarım.kanka buraya kadar bende de okey, ürünün biri iptal edildi diğeri kargoda ama önceki yazışmalar da kargoda olan ürünü bile iptal etmişler
Kanka tvyi akıllı hala getiriyor uygulama yüklüyebiliyorsun twitch filan ayrıca apk ilede kaçak maç izliyon dbu arada bu aldığın ne
Haa. Bende tvde kullanabileceğim mouse gibi bir şey arıyordum öyle bir şey sandımbilmiyorum anlarız artık 3-5 saate gelirse yazarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kanka tvyi akıllı hala getiriyor uygulama yüklüyebiliyorsun twitch filan ayrıca apk ilede kaçak maç izliyon d
şubeyi basar alırım o kargomu o benim artık vermem kimseyeKargodan geri dönünce:
İptal eden kim? Trendyol satıcılı ürünler mi?Alıntıyı görüntüle
Satıcıya mesaj attım bir siparişi kurtardım diğer sipariş başarısız yarışmacı arkadaşlara başarılar
akrabamın hesabından sipariş verdimReis tekrar aynı hesaptan sipariş nasıl verdin
şuan kumar gece verdiklerim öğlene kadar kargolanmış yolda olanla var şimdi sipariş vericen kargolanacak filan ooAnlamadım adam akılli sipariş verebiliyor muyuz veremiyor muyuz yoksa komple kumar mı?
kumarAnlamadım adam akılli sipariş verebiliyor muyuz veremiyor muyuz yoksa komple kumar mı?