❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
aga konu cok uzun okumadım şimdi telefondan sipariş versem azerbeycanca yapıp gelirmi iptal şansı var biliyorum ama emülator felan mu kullanmak daha iyi olur bilemedim bi yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar tavsiyem şu anda sipariş vermeyin. Satıcılar bu günlük kargoları muhtemelen teslim etti bundan sonraki siparişleri de yarın sabah teslim ederler diye düşünüyorum. Eğer şu anda sipariş verirseniz yarın sabaha kadar sipariş beklemede kalacak ve trendyolun iptal etme şansı artacak. Yarın 04.00 - 07.00 civarında sipariş vermenizi tavsiye ederim.
Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimimi söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Önceden yazılmıştı ama baya geride kaldığı için hatırlatayım dedim.

Son düzenleme:
Öğlen verdiğim tüm siparişler iptal, tekrar sipariş verdim anında iptal edildi nasıl sipariş geçiyorsunuz noxla yapıyorum bende kartıda mı değiştirmek lazım?
Satıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılıyorum. Bu arada kendi deneyimini söyleyeyim, siparişlerim kısmında ki mesafeli satış sözleşmesinden satıcının telefon numarasını bulup, işlemi biraz da olsa hızlandırmasını "rica "edebilirsiniz. Ben öyle yaptım ve satıcı'da memnuniyetle karşıladı. Her satıcı yapmaz belki ama şansınızı arttırmak istiyorsanız deneyebilirsiniz.

Önceden yazılmıştı ama baya geride kaldığı için hatırlatayım dedim.
Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.

Satıcısı trendyol olan ürünleri mi alıyorsun yada dijital ürün falan mı alıyorsun?

Aynen öyle, ben de ulaştım satıcıya mesajı gördü mü görmedi mi bilmiyorum ancak 06.20 de sipariş ettiğim ürünü 09.30 da kargoya verdi. Saat 12.30 civarındada mesajıma geri dönüş yapıp takip kodunu attı ama önemli olan kargoya verilmesiydi zaten.
nokta

Son düzenleme:
Chrome - Hola vpn

Gram altın alan oldu mu acaba çok merak ediyorum. :D :D :D
hocam taktiginle deniyorum trendyol sitesi değişiyor gorunumu sende de oyle mi oldu
bir de elektronik cihazlar yok sitede

Benim kargo teknosadan Razerblackshark v2 x vermiştim ,kargodan iade döndü nasıl oluyor abi bu . Kule tipi soğutucu vermiştim o dağıtım şubesine geldi (İstanbul)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,241
Üyeler
185,050
Son üye
Mogu
Geri