Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 233
Paran iade olmadı mıbeyler ilginç bir olay oldu iptal edilen şiparise kargo cıktı
Paran iade olmadı mıbeyler ilginç bir olay oldu iptal edilen şiparise kargo cıktı
iptal edildiğinde iade veriyor zaten. sipariş oluşturdum 20dk sonra kargoya verildi.boşuna uğraşmayın paranıza ipotek koydurmayın iptal ediliyor her sipariş beyler. bu konunun bir anlamı kalmadı artık.
Abi burda biz nasıl haksız oluyoruz illegal bişi yapmıyoruz kiboşuna uğraşmayın paranıza ipotek koydurmayın iptal ediliyor her sipariş beyler. bu konunun bir anlamı kalmadı artık.
Olm o zaman ürünü bedavaya aldın nasıl oldu ap sjskskskbeyler ilginç bir olay oldu iptal edilen şiparise kargo cıktı
çok iyi bir ürün. Kullanıyorum bendesiparisim iptal edilmisti yeni hesapla bunu almayi denedim fiyati mantıklı mı Alıntıyı görüntüle
arkadaşın biri bittibitiyor adlı satıcı iptal ediyor dedi.trendyol dışındaki her satıcı
satıcı arar parasını ister. Veya istemezse bile sen arayıp ödeme yapbeyler ilginç bir olay oldu iptal edilen şiparise kargo cıktı
şansını dene bence iyi bir ssd ama indirimli fiyatından bir tık üstüne daha iyi ssd alabilirsin bencesiparisim iptal edilmisti yeni hesapla bunu almayi denedim fiyati mantıklı mı Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum kargo saatleri sabah 8-9 öğlen 11-1 akşam 5-7 arası oluyor genellikle. Satıcıyla önce iletişim kur kargo saatlerini öğren kargo saatlerinden 30dk önce sipariş çıkarkadaşın biri bittibitiyor adlı satıcı iptal ediyor dedi.
dedin diye proton indirdim netherlands icin ucretli premium uyelik istedi yawproton vpn ile netherlands seçtim aratınca görünmedi önerilene tıklayınca m2 sdd gözüktü sipariş geçti bu sefer iptal olmadı. Sabaha karşı sipariş geçmek lazım bakalım nolcak
Yoo değildedin diye proton indirdim netherlands icin ucretli premium uyelik istedi yaw